Uživajte u zvuku urbanog tamburaškog sastava Dyaco u Gold Baru

U četvrtak 25.10.2018. od 22:00h imat ćete priliku u Gold Baru uživati u prvom nastupu tamburaškog sastava Dyaco, službeno najboljeg tamburaškog sastava na svijetu, a ovu su laskavu titulu osvojili pobjedom na svjetskom tamburaškom festivalu „Tamburica Fest“.

Dyaco krasi zajednička ljubav prema glazbenoj umjetnosti kojoj je sedmero glazbenika u potpunosti predano i posvećeno. Od samih početaka, sastav njeguje ljubav prema tradicionalnoj tamburaškoj glazbi u koju uvodi moderan zvuk.

Slijedili su vlastiti put i kroz godine neumornog rada razvili prepoznatljiv stil u spoju tradicionalnih i urbanih ritmova, što ih je dovelo u sam vrh tamburaške glazbe.

Osim strasti i posvećenosti tamburaškoj glazbi, ono što je svakako iznimna posebnost ovog benda – kojom su napravili iskorak na kompletnoj tamburaškoj i glazbenoj sceni u cjelini -njihov je vlastiti izum električnih tamburaških instrumenta, jedinstvenih u svijetu i koje uz klasične, ravnopravno koriste na svojim nastupima, pružajući neponovljivi URBANI ZVUK TAMBURAŠKE GLAZBE.

Info. & rezervacije na 099 203 5103


Komentari