Uživajte u slaganju kockica: U Zelini će se održati prva međunarodna izložba LEGO modela u Hrvatskoj

Prvi put u Svetom Ivanu Zelini održat će se prava LEGO poslastica – LEGO vikend pod nazivom „Kockice Convention“ u Sportskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini, Trg kardinala Alojzija Stepinca 1.

Riječ je o prvoj međunarodnoj izložbi LEGO modela u Hrvatskoj, a predviđeno trajanje događaja je dva dana, od subote 24. do nedjelje 25. ožujka 2018. godine od 10 do 18 sati, gdje će se moći uživati u slaganju LEGO kockica u dobrom društvu i veseloj atmosferi.

U sklopu izložbe održat će se radionice LEGO Mindstorms® robotike, a svi će se moći i poigrati u besplatnoj igraonici. Humanitarni karakter „Kockice Convention“ je usmjeren na LEGO tombolu u korist udruge „Srce“ iz Zeline gdje će sav skupljeni novac upotrijebiti za opremanje kabineta za rad sa štićenicima udruge „Srce“ Zelina.

Također, posjetitelji će izabrati „Best of show“ – najljepši rad na izložbi; ali će i sami imati priliku osvojiti nagradu u igri „Pogodi broj kockica“.

Svoj dolazak u Sveti Ivan Zelinu potvrdilo je više od 70 LEGO entuzijasta iz Hrvatske, Austrije, Belgije, Njemačke, Italije, Nizozemske, Norveške, Portugala, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Velike Britanije.

Cilj je kreirati događaj međunarodnog karaktera koji okuplja zaljubljenike LEGO kockica i entuzijaste te u opuštenoj i veseloj atmosferi uživati u igri i druženju.

Međunarodna izložba LEGO modela održat će se u organizaciji kluba ljubitelja LEGO kockica „Kockice“ i pod pokroviteljstvom Grada Svetog Ivana Zeline i Turističke zajednice grada, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan.


Komentari