Uživajte u čarobnoj zimskoj idili na nekoliko zagrebačkih klizališta

FOTO: Ivan Klindić

Vrijeme je da čizme zamijenimo klizaljkama

Sezona klizanja u Zagrebu je tradicionalno počela već u listopadu na nekoliko lokacija, a vrhunac je doživjela jučerašnjim otvorenjem Ledenog parka na Tomislavcu. Uživate li u čarobnom osjećaju? Jer vas upravo to očekuje na zagrebačkim klizalištima – čarobna zimska idila na ledu.

Obujte klizaljke i uživajte u jednoj od omiljenih zimskih aktivnosti!

FOTO: Sportski objekti
FOTO: Sportski objekti

Klizališta na Velesajmu i u Domu sportova

Klizalište Doma sportova, prvo je otvorilo svoja vrata građanima, a odmah drugi dan i klizalište na Zagrebačkom velesajmu. Omiljena klizališta nude odličnu zabavu i još bolju pozadinsku glazbu dok u klizaljkama pokazujete svoj talent ili antitalent.

Cijena se nisu mijenjale u odnosu na prošlu godinu, te pojedinačna ulaznica iznosi 15 kuna, a pretplata na deset ulaznica iznosi 120 kuna. Ukoliko nemate vlastite klizaljke, možete ih iznajmiti po cijeni od 15 kuna.

 

FOTO: Ivan Klindić
FOTO: Ivan Klindić

Ledeni park na Tomislavcu

Uživate li u čarobnom osjećaju? Upravo to vas očekuje na Tomislavcu, čarobna zimska idila na ledu između Umjetničkog paviljona i spomenika prvom hrvatskom kralju, Tomislavu. Uz zvukove dobre glazbe, klizanje na otvorenom možete obogatiti mirisima i okusima raznih gastronomskih delicija, kao i brojnim kulturnim sadržajima za djecu i odrasle.

Još uvijek niste otvorili oči i obuli klizaljke? Ne brinite, stručnjaci iz škole klizanja će vas probuditi! Vaša bajka je stvarnost.

>>> (FOTO/VIDEO) Pogledajte spektakularno svečano otvorenje Ledenog parka!

FOTO: Sportski objekti
FOTO: Sportski objekti

Video – disco klizališta na Šalati

Program Video – disco klizališta na Šalati u funkciji je od 2002. godine, a izvodi se uz pomoć dva, sada već afirmirana ali još uvijek mlada  DJ – a. Na video zidu  emitiraju se najnoviji glazbeni spotovi te najave određenih zanimljivih događanja u našemu gradu, a isto tako postoji mogućnost emitiranja reklamnih poruka te organiziranje nagradnih igara.

Broj posjetitelja / klizača po sezoni je cca 30 000 osoba. Očekivano, naravno, najveća je posjećenost vikednom kada klizalištem Šalata ‘prođe’  više od 2 000 klizača.

Sezona klizanja traje od početka studenog do početka ožujka. Osim rekreativnog klizanja na klizalištu se održavaju i treninzi hokeja na ledu, kao i škola klizanja.

Termini:

Srijeda, četvrtak i petak:
18:00 – 19:30

Subota, nedjelja, blagdani:
10:30 – 12:00
18:00 – 19:30
20:30 – 22:00

Ukližite-u-blagdansku-čaroliju-na-Adventskom-klizalištu-Žuti-Mačak-640x427

Klizalište Žuti Mačak u Arena Centru

Adventsko klizalište Žuti Mačak otvario je svoja vrata 3. prosinca u 17 sati ispred glavnog ulaza u Arena Centar uz bogat zabavni program, školu klizanja za velike i male i još mnoga iznenađenja.

Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine. Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine Adventsko klizalište Žuti Mačak neizostavnim okupljalištem najboljeg adventa u Europi.

 

Komentari