Ususret Hoomstocku ne propustite događanja u Art parku: igre i radionice za najmlađe, odlična svirka i za najhrabije – kviz znanja!

Kao što makar površni poznavatelji domaće festivalske scene vrlo dobro znaju, 24. i 25. kolovoza u Humu na Sutli održat će se novo izdanje festivala Hoomstock, koji će okupiti jaka imena domaće glazbe poput Rundeka, Urbana, Debelog precjednika, J. R. Augusta i mnogih drugih. Festival organizira neprofitno lokalno udruženje po imenu Humska Udruga Mladih.

? Hoomstock 2018

Kao svojevrsna najava ovogodišnjeg izdanja festivala poslužit će zagrijavanje za Hoomstock: u subotu 30. lipnja superkul zagrebački Art Park postat će domom vrhunske svirke i zabave.

Program: 
16:00-19:30h – Igre i radionice za najmlađe
19:30-20:30h – Bruto Geto (Akustika)
21h – “Hoom caruje” kviz znanja

? Igre i radionice za najmlađe: bojanje boca sprejem s efektom školske ploče + crtanje kredom i igre od prirodnih i uporabnih materijala – tangram, bacanje kolutova na boce i drveni križić-kružić.

? Koncert – Bruto Geto
Ima ih tisuće, ukazat će se i na ovogodišnjem Hoomstocku u kolovozu, a generalnu (akustičnu) probu imat će upravo u Art Parku. Ekipa vođena vrhovnim Rakunom zaredala je hit singlove “Ruke u zrak”, “Rekli su ti” i “Ko tu koga”, dobila blagoslov od Vuce i sada ogromnom brzinom osvaja estradu.

Nastup Bruto Geta ujedno je i najava suradnje s Akustikom koja će na Hoomstocku preuzeti stage u parku, a izvođači će nastupiti u punim sastavima i zapravo nimalo akustično.

Kviz znanja – “Hoom caruje”:

Jedan posve novi, veseli i opušteni kviz općeg znanja pod nazivom HOOM CARUJE. Svaka ekipa zainteresirana za sudjelovanje na ovom kvizu mora znati da nije dozvoljeno više od četiri članice/člana po ekipi, da se ekipna ulaznica naplaćuje simboličnih 50 kuna i da pobjednika kviza očekuju bogate sponzorske nagrade.

Kviz od osamdeset minuta sastojat će se od sveukupno 60 pitanja koja će rasporediti u četiri različite kategorije:

1. Hoomna rekreacija, prva kategorija na kvizu, donosi 15 pitanja one vrste na koju su navikli česti igrači i igračice pub kvizova – jednostavan pitanje-odgovor princip bez puno mudrolija, kratko, jasno i taman toliko jednostavno da se pošteno zagrijemo.
2. Hoomberto Eko, pak, natjecateljske će ekipe suočiti s 15 pitanja zvučnoga karaktera – u ovoj će kategoriji ekipe morati prepoznavati pjesme, filmove, serije, govornike, povijesne događaje…
3. Skretanje s Hooma, zabavna i brzinska kategorija u kojoj su pitanja formulirana na principu A, B ili C odgovora, a kviz će završiti nakon posljednje, nešto zahtjevnije rubrike koja nosi i odgovarajuće ime:
4. Čupanje Hoomnjaka.

Ako želite zaigrati HOOM CARUJE ultrasuper kviz, samo pošaljite poruku s imenom ekipe u inbox Hoomstock stranice ili SMS-om na broj 097 741 5806.

Sažetak za nestrpljive:

Kviz općeg znanja HOOM CARUJE
Vrijeme održavanja: subota, 30. lipanj – 21:00
Lokacija: Art Park (Strossmayerovo šetalište 99)
Trajanje kviza: 80 minuta
Ulaznica: 50 kuna ekipna karta (svaka ekipa max 4 članice/člana)


Komentari