Unison i Zagreb.info nagrađuju naše čitatelje: Danas samo za vas nastupa Ivan Dečak!

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Ovaj tjedan iz svoje sobe u naše sobe stiže Vatra! Hrvatski glazbenici već 4 tjedna za nas sviraju i pjevaju iz svojih domova u sklopu projekta #OdSobeDoSobe koji je nastavak inicijative #OstaniDoma.

Peti tjedan po redu započinje Ivan Dečak iz grupe Vatra. Danas u 18h budite na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista i pogledajte i poslušajte 3 Vatrina hita u Dečakovoj izvedbi na gitari – Nama se nikud ne žuri, Sva naša ljeta i Tango.

Roker iz Slavonije aktivan je u karanteni i redovito uveseljava Vatrine obožavatelje na društvenim mrežama. A ovaj mjesec Vatra je nominirana i za nagradu Cesarica s jednom od pjesama koju nam je Dečak pripremio – Sva naša ljeta, a koja je njihov posljednji singl posvećen djetinjstvu.

Uz Vatru, do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Tončija Huljića, Mie Dimšić, Luke Nižetića, Gorana Karana, Šime Jovanovca, Antonije Šole i drugih. A upravo je Unison – hrvatski glazbeni savez zajedno s Večernjim Listom započeo cijeli ovaj projekt kako bi nam svima uljepšali vremena u kojima smo se našli.

Komentari