Uložite sredstva za samozapošljavanje u isplativ poslovni koncept

Što kada bi za poslovni koncept osim državne potpore dobili pomoć stručnjaka i ljudi koji su prošli kroz iste izazove? Uvjerite se da je moguće, dođite na besplatno predavanje «Jumpstart – isplativa poslovna ideja» 1. ožujka u 18 sati u kongresnom centru Forum (Green Gold).

Ako razmšljate o ulasku u poduzetništvo, idealan je trenutak. Nezaposleni koji pokreću posao od ove godine mogu dobiti jednokratnu potporu u visini od 55.000 kuna, odnosno 110.000 kuna ako dvije osobe otvaraju obrt ili čak 220.000 kuna ako se četiri osobe udruže i osnuju trgovačko društvo.

Ne propuštajte dobre prilike

«Jumpstart – isplativa poslovna ideja» je mini konferencija koja pomaže potencijalnim poduzetnicima. Održano ih je osam, a rezultat je 60 pokrenutih samoposlužnih i uslužnih praonica rublja koje zasad posluju u plusu.

«Velika prednost praonica je profitabilnost – već do kraja prve godine možete vratiti početnu investiciju koja iznosi oko 20.000 eura», kaže Mario Martinek, direktor tvrtke Bijeli svijet.

U Bijelom svijetu kažu da kod nas veliki potencijal i bezbroj prilika nosi turizam. Korisnici praonica su vlasnici apartmana, hosteli, marine, manji hoteli, restorani, ali i turisti. Osim toga, tržište nije zasićeno jer su se praonice pojavile tek nedavno, za razliku od susjedne Italije gdje je koncept popularan već preko 20 godina, te je sada idealno vrijeme za takvo ulaganje. Podršku na putu daje upravo tvrtka Bijeli svijet  – od pomoći u odabiru lokacije, razvoja tehnološkog projekta, profesionalnih uređaja, njihove ugradnje i održavanja do obuke osoblja i marketinških aktivnosti. O svemu tome će više riječi biti na Jumpstartu.

Postanite prvi vlasnik najbolje environment-friendly praonice u RH 

Na ovogodišnjem Jumpstart-u bit će predstavljen i novi, premium koncept praonica koji tek stiže u Hrvatsku. Riječ je o «My Laundry» praonicama koje je razvio Electrolux. Koncept je svjež, u čitavoj Europi otvorene su samo dvije ovakve praonice. Iskoristite priliku, postanite prvi vlasnik najbolje environment-friendly praonice u Hrvatskoj! Koje su prednosti My Laundry» koncepta?

  • Bez franšizne naknade dobivate podršku Electroluxovog brenda
  • Profitabilnost jamče aparati koji su najekonomičniji na tržištu kod štednje energije, vode i deterdženta
  • Prije svakog pranja bubanj se može sanitizirati.
  • Tehnološki napredne perilice i sušilice – SMS porukom vas obavještavaju je li mašina slobodna, koliko je novca u spremnicima za novac i još mnogo toga

 

Svki poduzetnik zna koliko su dragocjeni savjeti kolega i stručnjaka na početku karijere. Prvi savjet je svakako: “Ne propuštajte dobre, prave prilike!”. Stoga se prijavite za Jumpstart predavanje sada, na [email protected] ili 01/3091870.


Komentari