Šareno, razigrano, svježe! Omiljeni ulični festival ‘Cest is d’best’ ponovno stiže u Zagreb

Turistička zajednica grada Zagreba

Još nas samo dva dana dijeli od 23. izdanja festivala Cest is d’best.

Zagreb će još jednom oživjeti jer ovaj festival u svom programu uključuje glazbu, ulični teatar, performere, cirkus, ples, dječji program te brojna sportska događanja.

Od 29. svibnja do 2. lipnja u ovoj zagrebačkoj manifestaciji sudjelovati će oko 500 izvođača iz nekoliko hrvatskih gradova, ali i iz 20-tak drugih država.

U pet dana festivala na 7 pozornica odvijat će se oko 700 sati programa koje će izvesti umjetnici iz Hrvatske, Italije, Mađarske, Australije, Čilea, Slovenije, Brazila, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Makedonije, Španjolske, Japana, Južne Koreje, Finske…

TO NIJE SVE!

Osim izvrsnih glazbenih, scenskih i likovih umjetnika, na festivalu će se i jesti. Mirisi turske, indonezijske, kineske, meksičke i domaće kuhinje, širit će se Zagrebom, a vi nemojte biti jedini koji će to propustiti!  D’Best Food Corneri bit će smješteni na Europskom trgu i Zrinjevcu.

A ako možete balansirati s hranom u jednoj ruci i s fotoaparatom u drugoj ruci, zabilježite najljepše trenutke i prijavite se na natječaj za najfotografiju 23. Cest is d’best festivala. Prijavnicu potražiti na ovom linku.


Komentari