U Zagrebu počeo 21. Cest is d Best, evo kakav program vas očekuje

Evelina Miščin/Facebook/Zakaj volim Zagreb

Međunarodni ulični festival Cest is d Best glasno će biti otvoren karnevalom koji je uspješno pokrenut prošle godine.

U srijedu, 31. svibnja u Zagrebu počinje još jedan ulični festival Cest is d Best. Očekuje nas oko 700 sati programa u kojem će sudjelovati više od 500 izvođača iz cijeloga svijeta. Na festival će doći ulični zabavljači, glazbeni i likovni umjetnici iz 20-tak zemalja svijeta.

Ulični zabavljači izvodit će akrobatske, žonglerske i cirkuske točke te će tijekom pet festivalskih dana održati ukupno oko 150 atraktivnih nastupa na festivalskim lokacijama: Cvjetni trg, Bogovićeva ulica, Zrinjevac, Trg bana J. Jelačića, EU trg, Tkalčićeva ulica i Strossmayerovo šetalište. Cest is d Best po prvi puta sa svojim programom dolazi na prostor EU trga gdje će također biti predstavljena i nova ponuda – d Best Street Food.

Međunarodni ulični festival Cest is d Best glasno će biti otvoren karnevalom koji je uspješno pokrenut prošle godine, a svi zainteresirani mogu u šarenoj i glasnoj povorci sudjelovati 31. svibnja s početkom u 18:30 sati od Cvjetnog trga preko Bogovićeve do Zrinjevca i zatim će se povorka pojaviti na EU trgu. U ovom trenutku sudjelovanje je najavilo više stotina sudionika i građana pa organizatori očekuju masovnu i veselu povorku.

U srijedu, 31. svibnja u 19:45 sati održat će se i atraktivan 15 minutni nastup dvoje plesača na svili iznad travnjaka na Zrinjevcu. Detaljan program možete pogledati OVDJE.


Komentari