U Vintageu vas i ovaj tjedan čeka vrhunska zabava

Facebook

Odličan tjedan i vikend u Vintage Industrial Baru!

utorak 18.4.2017.
TRASH TALK TUESDAY
glazbena slušaonica by DJ Trasher

Facebook event: www.facebook.com/events/1915238355358597/

Dame i gospodo, kucnuo je čas kada smo odbrojili dane dosadnim sredinama tjedna i odlučili napraviti tulum na najgluplji dan u svemiru pa se tako svakog utorka u Vintageu odvija glazbena slušaonica, TALK TRASH TUESDAY. Glazbu bira DJ Trasher od 21:00 pa sve do 02:00 sati. Ulaz besplatan

…Alice In Chains, Bob Marley, Europe, Clutch, Madonna, Crowbar, Pearl Jam, Metallica, Whitesnake, Cypress Hill, Michael Jackson, Haddaway, Stone Temple Pilots, Arctic Monkeys, The Weekend, Rage Against The Machine, Majke, AC/DC, Abba, ZZ Top, Pantera, The White Stripes, Skid Row, Him, Beyonce, Red Hot Chilli Peppers, Eros Ramazzoti, Guns N’ Roses, Smashing Pumpkins, Kiss, Roxette, House Of Pain, Mariah Carrey, Denis & Denis, Deftones, Take That, Motorhead…. i što god još vaše srdašce poželi….

Svi znamo da je ponedjeljak najgori dan za sve, ali zato ovaj poslje njega je stvarno još gori. Tako da smo vam odlučili pokloniti besplatan party i to samo zato jer vas jako volimo i želimo vam zasladiti kraj ovog glupog dana.

Dođite i ludo se zabavite uz sve pjesme i sve žanrove glazbe koje volite, a simpatično osoblje Vintage Industrial Bara vam je na usluzi.

KONCERT
srijeda 19.4.2017.
psihodelične delikatese iz Portugala
Killimanjaro & Stone Dead

Facebook event: www.facebook.com/events/427101964309238/

U srijedu 19. travnja u Vintage Industrial stižu dva sjajna benda iz Portugala. Killimanjaro je power trio  koji leti na heavy rock riffovima 70-ih te na uletima heavy metala i punka s početka 80-ih godina. Uz njih gledat ćemo i divlje te sirove Stone Dead, bend za koji mnogi tvrde da su trenutno jedan od najboljih rock ‘n’ roll cvjetaka niklih na modernoj portugalskoj sceni.
Koncert počinje u 21:30 h. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 35 kn mogu se kupiti u klubovima Kavez i Vintage te u Dirty Old shopu. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 45 kn.

KILLIMANJARO BANDACMP: https://killimanjaro.bandcamp.com/
STONE DEAD BANDCAMP: http://vintageindustrial-bar.us5.list-manage.com/track/click?u=07fc2e25315ab4ae2ff325b2b&id=10f5262807&e=a9fe88d945

KILLIMANJARO
https://www.facebook.com/Killimanjar0/
Killimanjaro je portugalski power trio koji svira heavy-rock inspiraran rifovima 70-ih s uletima heavy-metala i punka s početka 80-ih. Objavil su ‘Hook’ 2014. godine te ‘Shroud’ 2016.-e, a gdje god sviraju naprave eksplozivan i nezaboravan show.

STONE DEAD
https://www.facebook.com/stonedeadpt
Stone Dead slove za jednan od najkul rock ‘n’ roll bendova u Portugalu. Njih četvero za sebe kažu da su ‘Good Boys’, baš kao što to tvrdi i naslov njihovog debi LP-a koji će biti objavljen u ožujku ove godine. No, ipak, nemojte se zavarati time kako si vole tepat jer ako je suditi po njihovim nastupima oni su dvilji, sirovi i mogu napraviti ozbiljnu štetu koncertnom prostoru.

četvrtak 20.4.2017.
BAMALAMA PARTY
garage rock, rockabilly, 50’s & 60’s rock and roll & more…
ulaz besplatan

Facebook event: www.facebook.com/events/235514853582277/

Bamalama party je omiljena glazbena slušaona koju kreira Bronco Boobalooga – DJ koji je doktorirao rockabilly, garage rock i općenito glazbu koja se stvarala uglavnom 60-ih godina. Uz to, Bronco predvodi jedan od najboljih bendova tog žanra u Europi – B and the Bops.

Iz svoje velike kolekcije, koja obuhvaća garage, rock ‘n’ roll, blues, rockabilly i mnoge druge čudnovate stvari skrivene duboko u njegovom kovčegu prepunom svih podžanrova rocka i oko rocka, birat će glazbu za vas sve do kasno u noć.

Za mnogo te fine glazbe kojom se on okupira vjerojatno nikada niste ni čuli pa je stoga Bronoco Boobalooga pokrenuo BAMALAMA PARTY slušaonicu u Vintageu baš kao što je pokrenuo i istoimenu emisiju na Radio Studentu.

Broncoo Boobalooga je stvarno vntage biće, baš kao što jeto i glazba koju bira

Ulaz na Bamalama Party je besplatan. Start 21:00 h

petak 21.4.2017.
IRON MAIDEN TRIBUTE: Made in Iron
Facebook event: www.facebook.com/events/1322322684525696/

U petak 21. travnja prodrmat ćemo se uz Iron Maiden koncertni repertoar koji će za vas izvesti grupa Made in Iron. Nakon nastupa uslijedit će prikladna glazbena bakanalija sve do 5 h ujutro. Početak vikend programa 22:00 sata. Početak nastupa 23:30 h. Ulaz 20 kn, 10 kn za studente.

Jedini hrvatski Iron Maiden tribute band – Made In Iron slavi 10ti rođendan i povodom istoga radi veliki slavljenički koncert.  Očekuje vas dva sata Maiden hitova, gosti iznenađenja i snimanje live dvd-a. Raspon repertoara je sve od starih albuma pa do najnovijih i sigurni smo da će zadovoljiti sve fanove ovih heavy metal velikana.

subota 22.4.2017.
JANIS JOPLIN TRIBUTE: Zdenka Kovačiček i gosti

Facebook event: www.facebook.com/events/1779500265700311/

A, u subotu 22. travnja u pripremi je stvarno lijepa glazbena poslastica. Koncert u čast Janis Joplin održat će legendarna diva Zdenka Kovačiček koju će pratiti gošće Valerija, Carla Belovari, Nina Kovačević te grupa  grupa Blues Company (Branimir Bogunović – Pif git/voc, Tomas Krkač bas/voc, Krešo Randić bubnjevi i Jurica Hotko klavijature/voc).
Početak vikend programa 22:00 sata I Početak nastupa 23:30 h I Ulaz 20 kn, 10 kn studenti

Janis Joplin proglašena je najboljom blues-rock pjevačicom u povijesti. Još i danas njezine snimke zvuče fantastično kao i njezin glas. Brojni hitovi ostali su i danas popularni među publikom kao dokaz njezine bogate karijere koja je tragično završila 1970. godine.

Njezinu glazbu dočarat će nam na koncertu Zdenka Kovačiček koja ima sličnu karijeru kao i Janis jer je također proglašena našom najboljom rock-jazz pjevačicom. Zdenka je glumila u stotinjak prestava Love Janis, u Komediji i na gostovanjima, čime je popularizirala njezinu glazbu i ponovo zainteresirala publiku za njezine hitove. Poznata je i njezina legendarna interpretacija pjesme Klik tema br. 1, koju je izvela na Boom festivalu zajedno s grupom Nirvana 1973. godine, a izvedena je u stilu Janis Joplin.

Uz Zdenku Kovačiček nastupit će i Valerija, Carla Belovari, Nina Kovačević i grupa Blues Company koju čine: Branimir Bogunović – Pif git/voc, Tomas Krkač bas/voc, Krešo Randić bubnjevi i Jurica Hotko klavijature/voc.

koncert
nedjelja 23.4.2017.

The Exploited, The Casualites, Red Code 

Facebook event: http://vintageindustrial-bar.us5.list-manage.com/track/click?u=07fc2e25315ab4ae2ff325b2b&id=4e9a95675e&e=a9fe88d945

Nakon službenog odgovora menađmenta The Exploiteda, potvrđujemo da će se koncert The Exploited / The Casualties / Code Red održati u nedjelju 23. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru kao podrška pjevaču Wattieju, koji je prošli vikend u Belgiji hospitaliziran i ne može nastaviti turneju.

Wattie je izrazio želju da bend nastavi s turnejom bez njega, što su podržali i svi klubovi koji su dogovorili koncert na ovoj turneji. Wattija će za mikrofonom mijenjati članovi The Casualtiesa i Code Reda.

Cijena karte u preprodaji iznosi 90 kuna dok će na dan koncerta iznositi 110 kuna, a nabaviti ih možete Kavezu i Vintage Industrialu (Savska cesta 160) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Napomena: Ukoliko zbog novonastale situacije ipak želite vratiti ulaznice za koncert The Exploiteda, to možete napraviti na mjestima na kojima ste kupili ulaznice  u periodu do četvrtka 20. travnja.

U cjelosti prenosimo izjavu Wattievog brata Wullieja, ujedno i bubnjara The Exploiteda:

Hi there,
Wullie the drummer from The Exploited here – also brother of Wattie.

Unfortunately Wattie was rushed to hospital in Belgium after complaining of feeling ill.
After being examined by doctors we now know that wattie was very close to death and his heart could have stopped at any minute.

Wattie would like us to continue with the tour as he does not want to dissapoint the fans or promotors who have supported us for many years.

I agreed along with the rest of the band to do this, even though it is a difficult time for us obviously worried about Watties health. We have already played a concert like this with the remaining members of the band as well as members of the Casualties and crew. Not only this but we also involved the audience and with the crowds participation, we feel this worked very well.

Regards
The Exploited

Podržite Wattia! Punk’s Not Dead!


Komentari