U subotu se održava najveći Dinamov pub kviz do sada

 Kviz je jedinstvena prilika za sve da odmjere znanje o najdražem klubu.

Znate li kada je Dinamo zadnji puta prezimio u Europi ili koji su sve igrači Dinama Hajduku zabili hat-trick? Ako je odgovor pozitivan, možete se prijaviti na Dinamov božićni pub kviz koji će se ove subote, 23. prosinca 2017., s početkom u 18:00, održati u Caffe baru Vagabondo (Dobri dol 49).

Radi se o jedinom kvizu takve tematike u Hrvatskoj, a nakon uspješno odrađenih kvizova s velikim brojem ekipa u Trnskom, Stenjevcu i Dubravi, na Dobrom dolu održat će se 4. izdanje Dinamovog pub kviza. Ekipe imaju maksimalno 4 igrača, kotizacije se ne plaćaju, a pitanja obuhvaćaju cjelokupnu Dinamovu povijest.

Dinamov pub kviz 2

Od početaka i Građanskog, preko Kupa velesajamskih gradova 1967. i titule 1982., pa sve do nove ere i pojave Futsal Dinama, kviz je jedinstvena prilika za sve da odmjere znanje o najdražem klubu.

Prijave se mogu obaviti na Facebook stranici Futsal Dinama ili na broj telefona 098/188-0948. Kao počasne goste, očekujemo igrače Futsal Dinama, jesenskog prvaka 1.HMNL, kao i legende “velikog” Dinama. Kapacitet je ograničen, pa zbog velikog interesa organizatori pozivaju sve zainteresirane da na vrijeme rezerviraju svoje mjesto.

Dinamov Pub kviz


Komentari