U nedjelju se bira najljepša Zagrepčanka

Press

Ovogodišnji izbor Miss Zagreba za Miss Hrvatske 2018. održat će se u nedjelju u svečanoj dvorani hotela Sheraton s početkom u 18.30 sati.

Na izboru će se natjecati 13 najljepših djevojaka Grada Zagreba kao 21. hrvatske županije. Izbor Miss Zagreba je već dugi niz godina dio obitelji Miss Hrvatske našeg prvog nacionalnog izbora ljepote.

Izbor Miss Hrvatske pa tako i Zagreba razlikuje se od drugih izbora ljepote jer djevojke koje se prijavljuju na ovaj izbor osim ljepote koju svakako posjeduju moraju pokazati i svoj talent, biti komunikativne te biti aktivne u sportu.

‘Djevojke su se u mjesec dana priprema kondicijski pripremale za sve što ih očekuje na samom izboru, a pobjednicu Miss Zagreba 2018. sve te kategorije očekuju i u finalu Miss Hrvatske gdje će zajedno s ostalim županijskim pobjednicama sakupljati bodove i boriti se za pobjedu u kategorijama što joj izravno osigurava mjesto u top 10 najljepših’, rekla je direktorica Miss Zagreba Iva Loparić Kontek.

Djevojke će pred ocjenjivački sud kojeg će sačinjavati sponzori, poznati sportaši i bivše missice Hrvatske i Zagreba, pojaviti u 6 izlazaka noseći modele poznatih zagrebačkih modnih salona i obrta među kojima se ističu Kišobrani Cerovečki bez čijih bi šestinskih kišobrana pozornica Miss Zagreba bila nezamisliva, modeli vrlo poznate zagrebačke dizajnerice Božice Medić Juraković i njene AXA mode u čijim prekrasnim večernjim haljinama će biti i okrunjena nova Miss Zagreba. Tu je još i dizajnerica Ivana Jurić te nakit Le Carose , fashion studio Gossip, sportski izlaz Zoe leggins te muška odjela Jeordies koje će nositi 7 fitness trenera prateći 7 top finalistica u njihovom najsvečanijem trenutku.

Miss Zagreba 2018. te njene pratilje ove godine dobivaju vrlo vrijedne nagrade, a osim edukacija, školovanja te brojnih poklona naših sponzora tu je i glavna nagrada – korištenje usluga rent-a- cara.

U samom programu izbora nastupiti će mlada jazz pjevačica Dora
Škender, folklorni ansambl ETHNOTINE koji će izvesti svoj ‘Šestinski kišobran’, mlada violončelistica Sarah Puškaš, sopranistica Antonella Malis, pjevačica Kim Verson te grupa COLONIA.

Između izlazaka biti će upriličena i modna revija DUCHESS womans wear koju će nositi pobjednice županijskih izbora Miss Hrvatske.

Program vodi voditeljica Hana Tabaković.

‘Svake godine izbor Miss Zagreba ima i svoju humanitarnu priču a ove godine željeli smo pomoći ženama oboljelima od raka dojke kroz ulaznicu kao donaciju od 20,00 kn za udrugu P.I.N.K life-pogled iz drugog kuta’, kazala je direktorica izbora Iva Loparić Kontek.


Komentari