U Dom sportova stiže jedan od najtalentiranijih komičara današnjice

Poznati komičar stiže u Zagreb 4. svibnja, gdje će malu dvoranu Doma sportova ispuniti glasnim smijehom i pozitivnim raspoloženjem.

Nedavno je u gradskoj kavani Johann Frank održan after work party pod geslom znakovitog naziva ”Ne plačite zbog politike, plačite zbog komedije!”, koji je poslužio kao savršena uvertira za nastup Pabla Francisca, jednog od najtalentiranijih komičara današnjice.

Svjetsku popularnost Pablo je stekao svojim genijalnim vokalnim imitacijama, od kojih je možda najpoznatija ona u kojoj, kao ulični prodavač tortilla, prepričava akcijski film s Arnoldom Schwarzeneggerom. Posjeduje očaravajuću sposobnost da se fizički transformira u široki spektar likova, stoga svi oni koji prvi puta uživo prisustvuju njegovom showu, ostanu oduševljeni urnebesnim impresijama, domišljatim poskočicama i genijalnom humoru.

Njegovi nevjerojatno zabavni nastupi i sveprisutnost na internetu, osvojili su više od 100 milijuna gledatelja na YouTubeu diljem svijeta, a uskoro će svi obožavatelji lika i djela legendarnog Pabla Francisca napokon moći doživjeti njegov nastup uživo.

Dan kasnije, 5. svibnja, održat će dva uzastopna nastupa u Beogradu, u Dvorani Doma Sindikata, a 7. svibnja dolazi u Ljubljanu, u Malu dvoranu Tivoli.


Komentari