U doba korone u metropoli je moguće otputovati biciklom u Japan: Otkrijte kako u Art Parku!

Art Park Zagreb/Facebook

Art Park Zagreb organizira još jedan događaj za ljubitelje puotvanja, ali i upoznavanja dalekih i drugačijih kultura. Bojan Bojić putovao je Japanom, a evo što je rekao:

“Svi koji me dobro poznaju znaju da u meni živi razigrani znatiželjni duh željan novih iskustava života, razvoja i samospoznaje. Kad se sve to troje spoji, dogodi se moj novi dokumentarni film „Biciklom po Japanu“.

Ovoga puta znatiželja me odvela u “Zemlju izlazećeg Sunca“, u Japan. Odlučio sam je istražiti na biciklu. Nije tu postojao neki konkretan plan, nisu bile ni neke ozbiljne pripreme. Dovoljna su bila dva prijatelja – unutarnji poziv i želja.

Ruta Osaka – Shikoku – Hiroshima priča svoje neobične i predivne priče, a život na dva kotača definitivno gura čovjeka u jedan drukčiji način razmišljanja i bivanja. Kada uz to dodamo moje nepoznavanje stranog jezika i kulture, priča postaje jako zanimljiva, kao što to sa mnom uvijek i jest. Čudesni susreti na putu i vlastita duhovna preobrazba začinili su moje iskustvo Japana na najbolji mogući način…

Stoga vas sve pozivam da dođete i svojom energijom podržite ovaj projekt, a ja vam obećajem da ćete se dobro zabaviti i kući otići s novim spoznajama i ispunjeni nekim novim iskustvom.

Vidimo se!

Arigato!”

Događaj će se odviti danas, 24.8. od 21 do 23 sata u Art Parku Zagreb.


Komentari