Twister, badminton, gumi gumi… Doručak na travi u Parku Ribnjak ove godine ima još bolji program

Nakon uspješnog prvog Doručka na travi, ove godine Centar mladih Ribnjak donosi pregršt aktivnosti i zanimacija u samom Parku Ribnjaku. Ove subote 16.6., s početkom od 10 pa sve do 16 sati, pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže  na druženju u prekrasnom, zelenom i ugodnom Ribnjaku.

Kao i prošle godine osigurali smo mnogobrojne igre kao što je potezanje užeta, veliki križić – kružić,  Twister, prolaženje prepreka, badminton, dobri stari gumi gumi i više nego zanimljive didaktičke igre koje donosi Mozgaonica koje jednako oduševljavaju velike kao i male. Za one malo aktivnije, vesela ekipa Happy Hoopa, naučit će kako ovladati hula hopom i odraditi dobar trening u hladu. Plesni studio Ribnjak održat će plesni nastup u 11 sati na terasi Centra mladih Ribnjak, kojim će pokazati koje plesne korake su savladali u proteklog godini.

Budući da Doručak na travi ne bi bio doručak bez ukusnih zalogaja, osigurali su za posjetitelje ukusna peciva i croissante, kao i hladno osvježenje iz Jamnice. Za one koji žele drugačiji doručak, osigurali su mali kutak u kojem možete peći, kuhati ili što drugo raditi s jajima koji posjetitelji sami donesu. Posjetitelji mogu slobodno donijeti i svoje piknik košare.

Za što ugodnije uživanje u hladu ili suncu i ove godine imaju šarenih dekica, ali i ležaljki koje će se moći iznajmiti na kauciju u Centru.

Komentari

Komentari