TUŽAN OPROŠTAJ FAKINA S TREŠNJEVKE: Od nove godine Zagreb će ostati bez starog prijatelja (FOTO)

facebook

Trešnjevka gubi starog prijatelja i jedno već skoro kultno mjesto, mjesto za koje nas vežu brojne lijepe uspomene.

Ima li išta tužnije za jednog pivopiju ili obožavatelja pivničkog ugođaja, od zatvaranja omiljene mu pivnice. Zamislite, provodite tamo ljeta ispijajući pivo u hladu terase, uživate u trešnjevačkom suncu, koje je, onako usput, najljepše sunce u Zagrebu, provodite tamo zime u dobrom i toplom ugođaju i zajedno se veselite s vašim društvom, a onda vas dočeka srcedrapajuća poruka kako se vaš omiljena pivnica zatvara.

pivnica-medvedgrad.hr
pivnica-medvedgrad.hr

Eto, baš se to dogodilo jučer. Pivnica Medvedgrad, nadaleko poznata po odličnoj klopi i još boljem pivu, najavila je kako od 1. siječnja 2016. prestaje s radom na svojoj lokaciji u Adžijinoj. Nakon deset godina, koliko su bili u toj ulici, zbog isteka najma, Medvedgrad se na toj lokaciji zatvara i time ovaj dio grada gubi starog prijatelja i jedno već skoro kultno mjesto, mjesto za koje nas vežu brojne lijepe uspomene. Od svojih vjernih gostiju oprostit će se u stilu velikim oproštajnim tulumom, a stvar su samo pogoršali dirljivim oproštajnim pismom.

Pismo Medvedgrada prenosimo u cijelosti

Nakon desetogodišnjeg druženja, nažalost, naša omiljena Pivnica Medvedgrad Adžijina najavljuje prestanak rada na toj lokaciji. Zadnji radni dan je 31. prosinca 2015. do 16 sati. Nismo željeli napustiti naše drage goste, fakine s Trešnjevke, no kako smo bili vezani ugovorom o najmu, našoj priči u Adžijinoj došao je kraj.

Bilo nam je lijepo s vama, a nadamo se da ste i vi uživali u dobrom pivu i dobroj atmosferi. Željeli bismo vam naglasiti da je naš odlazak s Trešnjevke definitivan i da eventualna nova pivnica na dosadašnjoj lokaciji nema veze s Pivnicom Medvedgrad. 

Teška srca se rastajemo od svih vas, ali vas isto tako pozivamo u naše ostale pivnice u Ilici 49, Malog Medu u Tkalčićevoj 36 i u Samoborskoj 217, gdje je i izvor našeg poslovanja – pivovara koja nam je omogućila da preko 20 godina uživamo u velikom izboru odličnih piva. 

Želimo vam se zahvaliti na vjernosti svih ovih godina te vas pozivamo na oproštajni tulum 29. prosnica 2015. Ulaz je 50 kn, a za taj iznos konzumacija hrane i piva je neograničena“, poručili su iz Medvedgrada.

Komentari s društvenih mreža

Poruka je izazvala i lavinu komentara na Facebooku, a građani su najblaže rečeno jako tužni zbog zatvaranja omiljene im pivnice.

” Lokacija je odlična, hrana, usluga a pivu ne treba hvaliti, terasa super u proljeće i ljeti bez nekakve dosadne muzike…baš za chill…tužno”.

“Ako se najam može produžiti ja bi prvi potpisao peticiju, samo zbog te terase sam jedva čekao proljeće, šteta je velika čak i da je preuzme druga pivnica, od kad ste preselili iz savske i ja sam vas pratio”.

“U Adžijinoj sam popio prvu Medvedgradsku pivu“.

Komentari