Turneja nakon više od 10 godina: Islandski post rockeri Sigur Ros premijerno dolaze u Hrvatsku

FOTO: Facebook

Bend na turneju ide bez predgrupe.

Islandski post rockeri Sigur Ros premijerno dolaze u Hrvatsku na koncert u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak 20. listopada.

Nakon više od 10 godina bend ide na turneju bez predgrupe, izvodeći poseban “An Evening With Sigur Ros” program.

Koncert se sastoji od 2 dijela, koji su podijeljeni kratkom pauzom. Riječ je o nastupu na kojem izvode najznačajnije trenutke svoje karijere, ali i premijerno do sada neobjavljene pjesme koje bi se trebale naći na idućem studijskom albumu.

Sigur Ros su uz Bjork najuspješniji islandski glazbeni proizvod. Do kraja su ostali vjerni svojim artističkim uvjerenjima, pa nikada nisu odustali od izvođenja skladbi na islandskom ili Hopelandic jeziku (izmišljen jezik kojim neke skladbe pjeva Jonsi, vokal grupe). Upravo zbog toga bend je postao jedna od najvećih svjetskih live atrakcija koja zatvara najprestižnije svjetske festivale, a i sami pune najveće arene i koncertne dvorane diljem planeta.

Zagreb je jedini grad regije koji će posjetiti i ujedno posljednja stanica njihove europske turneje.

Fan club pretprodaja ulaznica kreće na sigur-ros.co.uk – u ponedjeljak 6. veljače u 10 sati. Redovna prodaja ulaznica počinje u četvrtak, 9. veljače u 9:00, a možete ih potražiti na prodajnim mjestima Eventim (na Muzika.hr – kupovina ulaznica, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Ulaznice za parter iznose 220 kn do 2. travnja te 240 kn od 3. travnja nadalje.
Ulaznice za tribine iznose 250 kn do 2. travnja te 270 kn od 3. travnja do koncerta.


Komentari