TRNORUŽICA VAS POZIVA NA DJEVOJAČKU: Bajkovita predstava kakvu niste gledali

Trnoružica poziva na svoju djevojačku večer na daskama Scene Gorica.
VELIKA GORICA, 4. studenog 2016. – Scena Gorica donosi pravu prosinačku poslasticu – nakon čak četiri godine od premijere urnebesne komedije „I živjeli su sretno“ i momačke večeri Trnoružičinog princa, gledatelji će moći zaviriti i na Trnoružičinu djevojačku zabavu.

Trnoružičina priča poznata je svima – nakon što je spavala stotinu godina, probudila se i ugledala svog princa iz bajke. Nije prošlo mnogo vremena, a on je postavio pitanje svih pitanja, pale su zaruke i odlučili su se vjenčati. No, je li to zaista prava ljubav? Odgovaraju li si njih dvoje baš tako savršeno, onako kako bajka tvrdi? Postoji li uopće princ na bijelom konju i što o svemu imaju za reći druge princeze? Odgovore na ta, ali i brojna druga pitanja gledatelji će saznati na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi koju joj je organizirala njezina vjenčana kuma Pepeljuga, a na nju pozvala i ostatak ekipe – Snjeguljicu i Bezimenu suprugu princa, koji se zabunom oženio njome, umjesto Malom Sirenom. S obzirom na to da je, još uvijek gospođica, Trnoružica prespavala gotovo cijelo 20. i početak 21. stoljeća, na djevojačkoj će joj ostale princeze kroz tematsku večer, radnog naslova „Burne dvadesete, ali bez prohibicije“ pokazati što je sve propustila, ali i otkriti detalje iz svojih života.

Tako će gledatelji saznati kako Pepeljuga vodi život u izobilju, kako se Snjeguljica nosi sa životom bez sedam patuljaka, Bezimena s nikad prežaljenim duhom Male Sirene te kakve im sve probleme stvaraju njihovi dragi kraljevski muževi.

Probe za premijernu izvedbu koja će otkriti i kako se Trnoeužica snašla u „instacelebrity“ svijetu su u punom jeku, a kako napreduju, može se pratiti na službenoj Facebook stranici predstave „I živjele su sretno“ (izivjelesusretno).

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Premijera ove komedije, koja se ne preporučuje mlađima od 15 godina, zakazana je 12. prosinca 2016. u 20 sati u Dvorani Gorica POU Velika Gorica. [/box]

Scena Gorica, Sezona: 2016. / 2017.
Nina Horvat: I ŽIVJELE SU SRETNO…? (15+)
Režija: Frana Marija Vranković
Scenografkinja: Marta Crnobrnja
Kostimografkinja: Katarina Radošević Galić
Glazba: Ivan Čaće, Luka Ivoš

Glume:
Trnoružica: Jelena Hadži Manev
Snjeguljica: Doris Pinčić Rogoznica
Pepeljuga: Mia Krajcar
Bezimena: Selma Mehić

 


Komentari