Trk na Bundek: Vas i vaše mališane čekaju edukativni sadržaji, koncerti, igraonice, radionice i – čista zabava!

U okviru informativno-edukativne kampanje Stavi pravu stvar na pravo mjesto, u nedjelju 17. lipnja, od 12,00 sati, u parku Bundek, održat će se manifestacija EKO PIKNIKGrad Zagreb kroz kampanju i manifestaciju nastoji kod građana, od najmlađih do najstarijih, probuditi svijest o važnosti održivog gospodarenja otpadom, potrebi razvrstavanja otpada, problematici zbrinjavanja otpada, te potrebi zaštite okoliša.
 
Eko piknik na Bundeku će građanima na kreativan, edukativan i zabavan način približiti važnost brige o okolišu i odgovornijem odnosu prema stvaranju i zbrinjavanju otpada budući da oni, odvojenim prikupljanjem i razvrstavanjem otpada, mogu značajno pridonijeti održivom gospodarenju otpada i zaštiti okoliša.
 
Bogat program namijenjen je djeci, mladima i odraslima jer nudi predstave, sportske i razne edukativne radionice, modno-izložbeni kutak, savjetovališta i koncerte.

Stoga ođite u nedjelju 17. lipnja na Bundek, pridružite se Eko Pikniku i uživajte u prekrasnom danu uz mnoštvo zabavnih, informativnih i edukativnih sadržaja.

Naučite više o važnosti zaštite okoliša, pravilnom razvrstavanju otpada, zdravijem načinu života – svemu što bi moglo vaš život učiniti čišćim, zdravijim i ugodnijim.

Čistoća slavi 95 godina kroz izložbu „Povijest Čistoće“ kroz koju ćemo pokazati dugu tradiciju organizirane brige za čistoću našeg grada, a za najmlađe pripremili smo “Čistu zabavu”, memory, kvizove, razvrstavanje otpada, igre spretnosti.

Izložit će i vozni park, a uz to ćete vidjeti i kako izgleda zeleni otok, reciklažno dvorište, kako teče proces pražnjenja kanti i kontejnera.

Sve to i još puno više očekuje vas na događanju pa pogledajte raznovrsni program.

Komentari

Komentari

loading...