TRINAESTA GODIŠNJICA KARIJERE: Koncert jedne od naših najboljih vokalistica

Natali Dizdar, jedna od naših najboljih vokalistica, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 9. prosinca 2016.

Uz veliki talent i sada već dugo iskustvo na sceni, ovim koncertom sjajna će glazbenica predstaviti novi singl, najaviti izlazak trećeg studijskog albuma i obilježiti svoj dosadašnji rad.

U diskografiji ima zapisana tri albuma. Od toga su dva studijska – Natali Dizdar i Pronađi put, jedan live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih te cijeli niz fantastičnih singlova. Ne daj, Gazio si me, Zamijenit ću te gorim, Stop, Grijeh, Stranac – samo su neki od hitova koji su obilježili njenu karijeru. Tom popisu priključuju se i dva najnovija singla Iluzionist i Ne reci zauvijek, oba autorski uraci same Natali i Vladimira Mirčete, koji će se naći na novom nadolazećem albumu.

Natali je dobitnica prestižnih glazbenih nagrada kao što su Porin, Večernjakova ruža, Davorin, MTV Double Platinum Award za singl Grijeh. Surađivala je s nizom eminentnih glazbenika od Arsena Dedića do Dina Šarana, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Petra Beluhana, Davora Viduke, Ivane Rushaidat, Aleksandra Ljiljka, Sandra Bastiančića i Coca Mosquita.

U Tvornicu kulture dolazi prvi put, a koncert će održati u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika. Njime će obilježiti trinaestu godišnjicu svoje bogate karijere. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, a na dan koncerta njihova cijena iznosit će 90 kuna.

Komentari

Komentari

loading...