Tri umjetničke akademije zajedno slave brucošijadu

FOTO: Press

I ptice na grani već znaju da brucošijadu Akademije dramske umjetnosti organiziraju upravo brucoši preddiplomskog studija produkcije, a to se ne mijenja ni ove godine. Ipak, ovogodišnja će brucošijada biti posebna upravo po tome što je zajedno slave brucoši triju umjetničkih akademija; studenti Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti i Muzičke akademije!

Bilo da si student neke od navedenih akademija, ili se samo želiš dobro provesti u društvu zanimljive ekipe, obavezno svrati u Tvornicu kulture u petak, 24. studenog 2017. u 22 sata! Iznad oba pogona Tvornice nadvit će se opak dim jer ćemo je zapalit vrhunskim tulumom!

U backstageu mašu lepezom žanrova koja će ugoditi i najizbirljivijem uhu; ‘oćeš pop mainstream, trash, ex-yu ili malo tvrdog techna, bit će ti dobro kako god okreneš! U Velikom pogonu atmosferu će održavati Jeboton, Yellow Buzz, Peglica, Muzika za dobar đir i DJ Perki, dok će u Malom pogonu svirati DJ Wenger, DJ OUT, Riđički, DJ Klopp i DJ Weltschmerz.

Ulaznice su 25 kn prije, a 35 kn na dan tuluma. U prodaji su putem entrio.hr sustava (link http://bit.ly/2j2DlTi ), ili na nekom od navedenih prodajnih mjesta:

  • Aquarius CD shop – Kneza Branimira 29
  • Aquarius CD shop – Varšavska 13
  • Croatia Records – Bogovićeva 5
  • Dancing Bear – Gundulićeva 7
  • Dirty Old Shop – Tratinska 18

Nemoj bit’ lud, kupi kartu na vrijeme, i Juraj Dobrila bi radije da ga potrošiš na rakiju!
Dođi, tražit ćeš dva bisa!


Komentari