TREĆE IZDANJE ANIME U KSETU: Večeras na programu dva zanimljiva filma

kset
Facebook

ŠTO: Projekcija filmova Wolf Children i Garden of Sinners Chapter 1: Overlooking View

KADA: Ponedjeljak, 16. 5. 2016. u 19:30

GDJE: KSET, Unska 3, 10 000 Zagreb

Treće izdanje KSET-ovih anime večeri donosi dvije projekcije. U filmu Wolf Children (2012., Mamoru Hasoda, 117′) pratimo mladu studenticu Hanu, novopečenu majku dvoje djece koje odgaja sama nakon što je njihov otac, čovjek-vukodlak, poginuo u nesreći. Ova prekrasna drama dobitnik je nagrade japanske akademije 2013. godine za najbolji animirani film.

Prvi u nizu serijala, film Garden of Sinners Chapter 1: Overlooking View (2007., Ei Aoki, 50′), parti glavnu junakinju Shiki.Ona pokušava povezati i razriješiti seriju naizgled nasumičnih samoubojstava srednjoškolki u Japanu.  “Overlooking View” prvi je u nizu sedmodijelnog “Garden of Sinners” serijala filmova – krimi supernatural trilera rađenih po literarnom predlošku. Ulaz se otvara u 19 sati, a prva projekcija počinje u 19:30h. Između filmova bit će pauza od petnaestak minuta. Sljedeće izdanje anime večeri na rasporedu je 6.6.

Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju. S druge strane, dostupne su samo članovima Kluba svih razina (boja) u koje ulaze i zelene članske iskaznice koje možete nabaviti na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).


Komentari