Tjedni program: U Vintageu Dire Straits, Rammstein i treš

FOTO: Facebook/ Vinyl

ŠTO? Tjedni program

KADA? Od 11. do 15. travnja

GDJE? Vintage

Utorak 11.4.2017.
TRASH TALK TUESDAY
glazbena slušaonica by DJ Trasher

Dame i gospodo, kucnuo je čas kada smo odbrojili dane dosadnim sredinama tjedna i odlučili napraviti tulum na najgluplji dan u svemiru pa se tako svakog utorka u Vintageu odvija glazbena slušaonica, TALK TRASH TUESDAY. Glazbu bira DJ Trasher od 21:00 pa sve do 02:00 sati. Ulaz besplatan

Srijeda 12.4.2017.
GOOD VIBRATIONS: In Flames tribute, Pokerface, Angry Again, Frantic Amber…

Ova srijeda u Vintageu rezervirana je za Good Vibrations koji će po prvi puta ugostitii čak pet bendova iz pet različitih zemalja: SAD, Rusija, Švedska, Švicarska i Hrvatska. Domaće snage predstavljat će In Flames tribute bend Black Rain, a Švedsku death metalke Frantic Amber. Da ne dođe do rata između ruskog Pokerfacea i američkog Sunless Skyja zalagat će se neutralni Angry Again iz Švicarske. Bit će to ujedno i warm up za Valhala Festival te će posjetitelji moći sudjelovati u nagradnim igrama i osvojiti upade za tu dvodnevnu metal feštu. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u Kavezu i Dirty Old Shopu, a na dan će koštati 40 kuna.

četvrtak 13.4.2017.
RADIO STUDENT SPRING BREAK
glazbena slušaonica Shdw Kd i Mr. Lu2

Veliki četvrtak. Savska 160. Proljetni praznici. Uskršaj! Početak 21 sat, ulaz besplatan

Misteriozni selektori glazbe Shdw Kd i Mr. Lu2 povest će vas u potragu za bijelim zecom. Follow the white rabbit! Follow Radio Student !

Mr. Lu2 vas kupa u atmosferično-psihodeličnim glazbenim delirijima. Psych Fuck Rock!!
Strange clickings and black music by Shdw Kd: plovit ćete underground zvukovima kroz selekciju leftfield housea, rare groovea, fuzija, fisija i francusko – kanadske psihodelije.

petak 14.4.2017.
RAMMSTEIN TRIBUTE: Kein Engel

Petak 14. travnja koncertni dio večeri posvetit ćemo jednom od najprepoznatljivijih njemačkih glazenih izvoza, industrial metal bendu Rammstein u izvedbi benda Kein Engel. Početak vikend programa 22:00 sata. Početak nastupa 23:30 h. Ulaz 20 kn, 10 kn za studente.

subota 15.4.2017.
DIRE STRAITS TRIBUTE: Dire Straits Revival Band Sultans of Swing

Sultans of Swing – Dire Straits Revival Band je počeo djelovati prije 15 godina. Nakon prvotnog djelovanja uslijedila je vrlo duga stanka, ali se bend ponovno formirao te se nakon nekoliko mjeseci pauze vraća u Vintage Industrial. U njihovom nasuptu uživat ćete u subotu 15. travnja u Vintage Industrialu. Ulaz 20 kn, za studente 10 kn. Ulaz se naplaćuje od 22 sata. Početak vikend programa 22:00 h, početak nastupa 23:30 h

Komentari