TJEDAN MEĐUNARODNOG OBRAZOVANJA: Otkrijte sve o studiranju u SAD-u

Facebook

Zajednička inicijativa institucija U.S. Department of Education i U.S. Department of State.

Institut za razvoj obrazovanja, ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu, priključuje se proslavi 17. Tjedna međunarodnog obrazovanja, koji se ove godine u čitavom svijetu obilježava od 14. do 18. studenoga.

IRO će u Hrvatskoj obilježiti Tjedan međunarodnog obrazovanja bogatim programom koji uključuje niz besplatnih obrazovnih savjetovanja o studiranju u SAD-u te virtualnim sajmom na kojem će se predstaviti više od 120 vrhunskih američkih sveučilišta.

U Hrvatskoj će središnje događanje Tjedna međunarodnog obrazovanja biti obrazovno savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u, koje će se održati 17. studenog 2016. od 16 do 19 sati u Institutu za razvoj obrazovanja u Zagrebu. Događanje će biti podijeljeno u tri besplatne tematske radionice tijekom kojih će obrazovna savjetnica EducationUSA mreže i Fulbright stipendisti predstaviti ključne korake za upis na studij u SAD-u te savjete za uspješno polaganje testova i pisanje prijavnih eseja potrebnih za studij u inozemstvu.

Svi zainteresirani moći će tijekom Tjedna međunarodnog obrazovanja, i to u srijedu, 16. studenoga, od 9 do 21 sati, pratiti i globalni online sajam EducationUSA CollegeWeekLive International Students Day, na kojem će se predstaviti više od 120 vrhunskih američkih visokih učilišta.

Tjedan međunarodnog obrazovanja zajednička je inicijativa institucija U.S. Department of Education i U.S. Department of State koja se ove godine održava od 14. do 18. studenoga te se obilježava u cijelom svijetu. Tjedan međunarodnog obrazovanja ističe važnost i prednosti akademske mobilnosti i internacionalizacije obrazovanja.

pixabay.com
pixabay.com

Program:

  • Srijeda, 16. 11. 2016. od 9 do 21 sati (online događanje)

EducationUSA CollegeWeekLive International Students Day, virtualni sajam američkih sveučilišta

Registraciju možete obaviti na poveznici.

Na interaktivnom virtualnom sajmu predstavit će se više od 120 vrhunskih američkih sveučilišta, a savjete za upis na američka sveučilišta pružat će EducationUSA savjetnici iz cijelog svijeta.

  • Četvrtak, 17. 11. 2016. od 16 do 19:30 sati (Zagreb)

Besplatna obrazovna savjetovanja za studij u SAD-u

Lokacija: Institut za razvoj obrazovanja (IRO), Trg Nikole Zrinskog 9

– 16:00 – 17:00 sati: Polaganje standardiziranih testova za studij u inozemstvu: TOEFL, IELTS, GMAT, GRE, SAT i ACT

– 17:00 – 18:00 sati: Pisanje prijavnih eseja za upis na inozemna sveučilišta, Fulbright stipendisti

– 18:00 – 19:00 sati: Vodič kroz studij u SAD-u: 5 koraka za upis na američka sveučilišta

Ulaz je na sva događanja slobodan, uz obaveznu prethodnu predbilježbu dolaska na pojedino savjetovanje u IRO-u mailom na [email protected] (potrebno je poslati ime i prezime, mail adresu i broj mobitela). Više informacija možete pronaći na Facebook stranici EducationUSA Croatia.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) već 17 godina pruža besplatne i nepristrane informacije o mogućnostima studiranja i dobivanja financijske potpore za studij u Hrvatskoj i inozemstvu. IRO je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj koji pruža informacije o američkom sustavu visokog obrazovanja i mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu koju mu pružaju U.S. Department of State i Američko veleposlanstvo u Zagrebu.


Komentari