Them Moose Rush u KSET-u predstavlja novo studijsko izdanje

Press

Them Moose Rush – promocija albuma “Don’t Pick Your Noise” @KSET, 23. ožujka 2018., 25 kn

Sakrijte se pred naletom losova koji će poharati KSET 23. ožujka jer upravo će Them Moose Rush pokazati zašto su jedno od najjačih mladih snaga ne samo Hrvatske, već i Europe!

Malo koji rock bend s ovih prostora je podigao toliko prašine u tako kratkom vremenu kao što su to napravili Them Moose Rush sa svega jednim albumom i dva EP-a iza sebe.
Ovi Bjelovarčani oborili su s nogu i publiku i kritiku, nastupali čak tri puta na najvećem domaćem festivalu – INmusic te na festivalima i po klubovima u Francuskoj, Njemačkoj,
Nizozemskoj i Italiji. U svom tipično netipičnom stilu Them Moose Rush nastavlja i na novom, dugo očekivanom, albumu “Don’t Pick Your Noise” koji izlazi 9. ožujka, a svoju koncertnu promociju doživljava upravo ovom prilikom.

Koncertni nastupi su ono po čemu je Them Moose Rush najpoznatiji, a za ovaj posebni događaj momci pripremaju i svoj najduži nastup ikad. Ako ste ljubitelj glasnog i drugačijeg rocka, ovo je prilika da vas samelje Them Moose Rush mašina i da u punom sjaju doživite bend kojeg je ugledni Europavox uvrstio među najveće europske rock nade u 2018.

Bandcamp
Bandcamp
Karte će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 25 kn.
Facebook event


Komentari