Poznati DJ Andrew Weatherall sutra gostuje u The Garden Breweryju

Jedan od najboljih selektora, DJ-eva i producenata, dolazi u Zagreb, a uz njega nastupaju Dean Sunshine Smith i Adriatic Coasting duo Nick & Pepi

Puno zanimljivosti okružuje Andrewa Weatheralla, DJ-a, producenta, vlasnika izdavačke kuće, koji je u 30 godina stvorio jedinstvenu karijeru. Po mnogima jedan od najboljih selektora u glazbenoj industriji, Weatherall ima enciklopedijsko znanje o glazbi, njegova eklektična zbirka ploča puna je svega od low tempo bisera do house i techo traka punih perkusija, njegova radijska emisija na NTS-u je pravo audio blago, njegove riječi i remiksevi nose težinu, a on i dalje nastavlja slijediti i definirati jedinstveni pristup plesnoj glazbi.

Zagrebačka The Garden Brewery će ugostiti ovu glazbenu legendu u petak, 29. rujna, na dan izlaska njegovog novog albuma “Qualia”.

Pridružuje mu se  Dean Sunshine Smith, jedan od najcjenjenijih UK DJ-eva i selektora i čovjek iza Dark Disco programa, kao i Adriatic Coasting duo Nick & Pepi, a događaj će se odvijati u dvorištu, kao i u pivovari, od 18:00 – 02:00.

nnjj


Komentari