TESLINO NASLJEĐE: Besplatna avantura na rođendan ovog velikana

ExitGames

U nedjelju,10. srpnja obilježava se 160. rođendan Nikole Tesle.

Jedan od najvećih umova u ljudskoj povijesti višestruko je zadužio čovječanstvo, a mnoge kontroverze još uvijek prate njegov lik i djelo. Stoga je ova velika obljetnica važan događaj za hrvatsku, ali i svjetsku javnost te prilika da se još jednom podsjetimo na Teslin značaj, ali i da na potpuno nov način upoznamo njegovu ostavštinu.

Ovaj jubilarni datum ExitGames iz Petrinjske 7, u sklopu kojeg se nalazi i avantura Teslino nasljeđe, u potpunosti je odlučio posvetiti geniju iz Smiljana te ga približiti svima zainteresiranima. Cijelu nedjelju 10. srpnja ExitGames će biti otvoren za javnost darujući besplatno sudjelovanje u 60-minutnoj escape room igri u kojoj uz pomoć upravo Nikole Tesle i njegovih izuma treba spasiti svijet!

Teslino nasljeđe je avantura vrlo bogate scenografije pomiješane s posebno projektiranim i izrađenim zagonetkama konstruiranima kako bi što bolje dočarale briljantnost ovog genija.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Sudjelovanje u avanturi potrebno je prethodno najaviti na telefon 091 536 7376, jer je broj besplatnih termina ograničen![/box]

Ovo morate napraviti za besplatno sudjelovanje

Escape room ExitGames povodom rođendana Nikole Tesle u nedjelju 10.7. daruje igranje Teslinog nasljeđa u 13, 15, 17, 19 i 21 sati prvima koji nazovu dan prije, u subotu 9.7. od 11 sati i rezerviraju svoj besplatni termin.

Redovna cijena avanture Teslino nasljeđe je 350 kuna za timove od 2-6 člana.

ExitGames je 100% domaći proizvod, od ideje do izvedbe. Za razliku od drugih escape roomova u cijelosti je osmišljen u Hrvatskoj te na zabavan i edukativan način upoznaje sudionike sa zanimljivim povijesnim osobama i događajima.

Naslovni vizual Grofica i Tesla

U obje avanture, Teslino nasljeđe i Grofica iz Petrinjske ulice, mogu uživati i stranci budući da su prilagođene igranju na engleskom jeziku. Bitno je napomenuti i da
sobe ni u jednom trenutku nisu zaključane te da su ugodno klimatizirane, što je posebno važno za igrače koji se odluče opustiti u ove vruće ljetne dane. www.exitgames.hr .


Komentari