Tesla Street Game razbija dimenzije stvarnosti

Foto; Marko Pelesk

Tesla Street Game vodi Vas u novi svijet prepun izazova i druženja, smješten u maštovnoj dimenziji Tesline ulice u Zagrebu. Želimo da igrači preispitaju pojam igre, koja ne mora biti zatočena isključivo na računalu, mobitelu ili u kutiji iz koje se povremeno vadi kako bi bila odigrana i potom ponovno pospremljena. Ona se može odvijati na ulicama, u gradovima, u samim igračima kada oni to zažele!

Upravo to je posebnost Tesla Street Game-a, buđenje usnulih vještina koje svi posjedujemo. Po drugi put, TSG tim donosi besplatnu interaktivnu i edukativnu uličnu igru, sada pod nazivom SkrivenaDimenzija. TSG: Skrivena Dimenzija odvija se u Teslinoj ulici u Zagrebu, pomiče granice stvarnog i fiktivnog, ujedinjuje ih te stvara međuprostor u kojemu se otkrivaju do sada nepoznate mogućnosti.

Skrivena Dimenzija povezuje prostor ulice sa svijetom mašte gdje je glavni izazov prepoznati i locirati fantastične likove nevidljive očima običnih prolaznika. Istraživanjem prostora i rješavanjem vizualnih zagonetki, igrači se zabavljaju te ujedno razvijaju vještine vizualnog razmišljanja i timskog rada.

Igrači će otkriti kako Teslina ulica nije samo ulica finih restorana, zanimljivih butika i brojnih trgovina, već prostor razigranosti i mnoštva kreativnih mogućnosti! Saznat će kako se u neuglednim dijelovima našeg grada krije potencijal za boje i čaroliju. U prolazima, među zidovima, unutar ključanica i među jesenskim lišćem… Tamo čeka Vaša mašta. Pogledom u nebo, pogledom u tlo – možda baš tamo čeka neki drugi
svijet. Dođi i saznaj u Teslinoj ulici od 16. studenog 2018. godine.


Komentari

loading...
-->