TESLA POWER HOUSE: Proslavili rođendan uz slavne uzvanike i najavili spektakl za Badnjak (FOTO)

TESLA POWER HOUSE

Kultni zagrebački koncept bar Tesla Power House proslavio je drugi rođendan.

Iako broji malo godina, Zagrepčani i njihovi gosti brzo su zavoljeli ovu urbanu oazu koja zanimljivim sadržajem ispunjava naše slobodno vrijeme. Proslava rođendana Tesle traje posljednjih dana, a u veseloj atmosferi i glazbi uživali su i jedan od najboljih svjetskih tenisača Marin Čilić, voditeljica Ana Radišić, David Vurdelja i Petar Radojčić Bizzo iz Bolesne Braće, rukometni golman Mirko Alilović, Tomo in der Muhlen, bivši saborski zastupnik Josip Bilaver te mnogi drugi.

 

Na Badnjak vas čekaju Frajle

Vrhunski i inspririrajući ambijent Tesle posebno dolazi do izražaja na sam Badnjak koji je pred nama. Već tradicionalno, treću godinu zaredom u Tesli će u popodnevnim satima nastupiti Frajle. Brojni hitovi ove omiljene nam grupe na Badnjak uključuju i božićne pjesme pa je događaj koji se ne smije propustiti.

frajle2

Jedinstveni interijer ovog koncept bara posvećen je osobi čije je djelovanje promjenilo svijet – velikom izumitelju Nikoli Tesli. Originalni predmeti kao što su motorkotač te brojni drugi proizašli iz pogona tvornice Tesla inspiracija su svim mladim kreativcima i neafirmiranim umjetnicima čija djela tek dolaze.


Komentari