TEDxZAGREB PRKOSI STEREOTIPIMA: Žene i djevojke nositeljice su promjena

16
press

Za sve posjetitelje pripremljena su i iznenađenja. 

TEDxZagreb organizira konferenciju TEDxZagrebWomen: It’s about time, koja će se održati u subotu, 29.listopada u prostoru HUB385, s početkom u 16:00 sati.

Centralni događaj TEDWomen trodnevna je konferencija o ženama i djevojkama koje su nositeljice promjena u današnjem svijetu, a održava se u San Franciscu, od 26. do 28. listopada. Sukladno događanjima u TED svijetu, organiziramo jednodnevnu konferenciju TEDxZagrebWomen, a tema je, baš kao i na globalnoj razini, It’s about time.

Na konferenciji će svoje ideje predstaviti osam govornika, a posebno iznaneđenje sprema se u pauzama. Također, pogledat ćemo i dio govora iz San Francisca.

Cilj nam je prikazati osobe koje prkose stereotipima, preprekama te stvaraju prilike koje mogu biti primjer imotivacija za sve one koji tek kreću u poslovni svijet i spremaju se razbiti stakleni krov.

Želimo pokazati kako su promjene moguće, ali i kako je uspjeh u maloj zemlji kao što je Hrvatska moguć.Vrijeme je da se prestanemo kao društvo fokusirati na okolinu, već se umjesto toga posvetimo sebi, svojimidejama te sprovođenju ideja u dijela.

 Komentari