Svo bogatstvo Hrvatske bit će na jednom mjestu

FOTO: Facebook / Kupujmo hrvatsko

Akcija Kupujmo Hrvatsko obilježava 20 godina hrvatske kvalitete.

Jubilarni rođendan akcije Kupujmo hrvatsko i svečanu proslavu 20 godina hrvatske kvalitete, koja će se održati u četvrtak, 21. rujna s početkom u 11 sati na pozornici na Trgu bana Josipa Jelačića, uz bogat zabavni program i brojna iznenađenja. Ova manifestacija trajat će od 21. do 22. rujna.

Nakon flash mob nastupa plesne skupine Atomic Dance Factory, mažoretkinja i turopoljskog banderija, svečanost će otvoriti predsjednik HGK Luka Burilović. Slijede druženje u prezentacijskom centru uz delikatese hrvatskih proizvođača, glazbeni nastupi i modna revija kućnih ljubimaca.

U hrvatskom je društvu nekoć vladala percepcija da je strani proizvod nužno i bolji. No, ljepši celofan nije uvijek bio jamstvo kvalitete. Akcijom Kupujmo hrvatsko razvijamo kolektivan pozitivan odnos prema domaćim proizvodima i uslugama.’, poručuju organizatori.

Svečano otvaranje započet će s pozdravnim govorom Olivere Majić, zamjenice gradonačelnika Grada Zagreba te predsjenika Hrvatske Gospodarske Komore, Luke Burilovića.

Nakon toga slijedi puštanje balona i slavljenička torta. Od 11:30 do 12:00 nastupat će Mia Dimšić i Kedžo a na programu su brojne revije nošnji te kućnih ljubimaca.

Iz programa u petak, 22. rujna valja izdvojiti Glazbeno-scenski nastup ansambla Lado te plesni nastup FA Turopolje. Više o programu i izlagačima možete pronaći na Facebook stranicama Kupujmo hrvatsko.


Komentari