SVJETSKI STRUČNJACI NA LEAP SUMMITU! Održat će se i poslovni networking za poduzetnike

Foto: Facebook/Leap Summit

Četvrti LEAP Summit održat će se od 29. do 30. ožujka u Plaza Event Centru u Zagrebu, a ove godine će okupiti čak 80 predavača iz 23 zemlje svijeta te posjetitelje iz 40 zemalja svijeta.

Fokus LEAP Summit konferencije je na multidisciplinarne teme koje se bave modernim trendovima, inovacijama, poduzetništvom, digitalnim tehnologijama i različitim inspirativnim temama. Kroz multidisciplinarni pristup LEAP okuplja sudionike iz različitih zemalja svijeta te iz različitih industrija kako bi zajedno razmijenili znanje i raspravili o aktualnim trendovima i izazovima u svijetu.

Uz bogat program, na konferenciji će se održati i poslovni networking za poduzetnike. S obzirom na to da na LEAP Summit u Zagreb dolaze poduzetnici iz više od 40 zemalja svijeta networking program je formiran kako bi osigurao kvalitetne poslovne kontakte svim sudionicima koji će im pomoći u razvoju poslovanja, te donijeti prilike za izvoz i nove suradnje.

Ovogodišnji LEAP Summit ugostit će Bibopa Grestu, suosnivača i direktora poduzeća Hyperloop Transportation Technologies. Hyperloop kao koncept prvi je predstavio inovator Elon Musk kao revolucionarni način transporta u budućnosti. Koncept se sastoji od levitirajućih vlakova koji putuju u vakuumskim tunelima, a dostižu brzinu od 1,200 kilometra po satu.

Broj digitalnih nomada u svijetu rapidno raste. Svjetski poznati digitalni nomad Mark van der Heijden proputovao je u zadnjih nekoliko godina više od 27 zemalja radeći digitalne poslove za čak 32 poduzeća. U 2016. godini pokrenuo je poznatu platformu Wanderbrief za digitalne nomade.

David Timis je suosnivač europske platforme European Heroes koja ističe pozitivne priče građana u Europskoj Uniji koji stvaraju pozitivne promjene. David smatra da je mnogo pozitivnih primjera i heroja svugdje oko nas, no da nisu dovoljno vidljivi.

Digitalne tehnologije konstantno mijenjaju današnji svijet, a veliki izazovi tek dolaze. Terence Mauri je globalni stručnjak za digitalnu disrupciju i autor svjetski poznatog bestsellera kojega je Sveučilište Harvard proglasilo „game-changerom“.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta konferencije. Prijavite se na LEAP Summit internetskoj stranici, a prijave su otvorene do 20. ožujka.

Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.


Komentari