SVJETSKA ZVIJEZDA U ZAGREBU: Sam Paganini zagrijat će Boogaloo

wiki

ŠTO? Sam Paganini premijerno u Zagrebu

KADA? 26. studeni u 22 sata

GDJE? Boogaloo

Future Scope ponosno najavljuje dolazak jednog od najvećih imena techno i elektroničke scene u zagrebački Boogaloo klub, najbolji veliki klub prema portalu Klubska Scena, a on je Sam Paganini koji će se po prvi put predstaviti zagrebačkoj publici u subotu, 26. studenog, s početkom u 22 sata.

Sam Paganini trenutno je jedan od najatraktivnijih imena svjetske elektroničke scene. Od davne 1997. svojim singlom ‘ZOE’ zavladao je top ljestvicama. Od tada niže velike uspjehe svojih singlova i EP među kojima je i Body to Body EP na svjetski poznatom labelu Cocoon Recordings.

U 2014. Sam izdaje album na Drumcode labelu. Album je munjevitom brzinom postigao veliki uspjeh u cijelom svijetu, a singl ‘Rave’ čak je 6 mjeseci bio na Beatport TOP 10. Danas je Sam
sinonim za ljubav prema plesu i jedan od svjedoka i aktivnih sudionika rave pokreta otprije 20-ak godina.

Na velikom flooru kluba Boogaloo, Sam Paganiniju će se pridružiti i Zøe, izuzetno talentirana DJ-ica iz Italije koja se u vrlo kratkom vremenu nametnula kao novo ‘vruće’ ime europske scene, šibenski nositelj techna Edy C. koji je zadužen za warm up te rezident Shi Pe koji ima čast zatvoriti floor.

Na mali floor kluba, odmah nakon mini turneje po Australiji i Aziji, vraća se naš najuspješniji DJ i producent Petar Dundov, inače najbolji techno DJ prema portalu Klubska Scena, uz kojeg će nastupati i Seraphim Codex, jedan od pionira elektroničke scene u Hrvatskoj.

Službeni after party održava se u Aquarius klubu gdje će vas budnima držati i na ples tjerati Matya i Mary.


Komentari