Sviđa vam se ideja o malom intimnom događanju u gornjogradskom parku s romantičnom štihom? Posjetite Le Grič ovog vikenda!

Le Grič/Facebook

Le Grič je malo i intimno događanje u gornjogradskom parku s romantičnim štihom!

“Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svratite u gornjogradski park Grič gdje vas svake subote u kolovozu, od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine i ukulela, očekuje Le Grič – malo i intimno događanje s romantičnim štihom.

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču.

Le Grič predstavlja male hrvatske vinare, a ove subote možete se upoznati s bojama i okusima Iskrenih vina Matković (i popiti koju čašu iskrenosti).

Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte se da izlazak u park može biti “fin”!


Događanje organizira Mali plac • Little Market, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Ulaz je slobodan.

Molimo vas da isključivo koristite mjesta koja su određena za sjedenje, poštujete preporučeni razmak od 1,5 m i ne zadržavate se kod stolova s pićem.

Također, poželjno je češće dezinficiranje ruku s prirodnim ekološkim dezinficijensom koji je postavljen na ulazu.

Poštujmo se i čuvajmo!

Le Grič je javni događaj. Posjetitelji svojim dolaskom pristaju na fotografiranje i snimanje te dopuštaju objavljivanje fotografija i snimki na službenim web stranicama i društvenim mrežama organizatora, kao i njihovo korištenje u svrhu informiranja medija o događanju. Za slučaj da ne želite da vas objavljujemo, javite nam se na: [email protected]”, piše na Facebook stranici događaja.

Komentari

loading...