Sve je spremno za Novu 101 godinu u Tvornici kulture

FOTO: Press

Doček Nove godine u Tvornici već godinama je jedan od najvećih gradskih tuluma, a iznimka nije ni ova godina. Pola kapaciteta Tvornice već je prodano, a ako je suditi prema prijašnjim godinama, ulaznice nabavite što prije ukoliko želite baš s yemom i Radijem 101 dočekati 2018.!

Dobitnu kombinaciju nema smisla mijenjati, pa tako i ove godine organizacijske snage udružuju najbolji zagrebački klub – Tvornica kulture i najslušaniji radio – Radio 101 – te yem, event agencija koja iza sebe ima preko 250 koncerata, nekoliko festivala, mnoštvo DJ programa i silent partyja diljem Hrvatske.

Veliki pogon, kojeg je samo za ovu priliku nazvan “Ova pjesma zvuči poznato” nudi selekciju hitova za uplesati se u još jednu godinu novih dobrih ili loših odluka. Glazbeni mashup će osigurati da se ne maknete s plesnog podija uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas. Ove godine kao pojačanje ponovno stiže jedan od najboljih zagrebačkih DJ-a i najčešćeg suradnika yema – DJ Indyja. Indy je rezident u Katranu ( Hypnotize), Hangaru, te čest gost na Amneziji, RNB Confusionu kao i In Da Klub & Dobra šema programima.

Mali pogon, privremenog naziva “We Bet U Look Good On The Dancefloor” okupirat će najbolja plesna nekomercijalna glazba proteklih godina. Indie i alt rock te electro pjesme za sve one koji žele čuti ono što se trenutno ne vrti na svim radio stanicama.

Kultni zagrebački Radio 101 već godinama napaja uši sjajnom glazbom, a i ovoga puta glazbu koja struji radijskim valovima sluša se na najluđem i najvećem klupskom dočeku.

Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 55 kuna, a cijena vrijedi do zadnje minute 2017. Po ulasku u 2018. cijena se penje na 70 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica Kulture (Ljudevita Posavskog 1)
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13


Komentari