Supergrupa The Strange sprema album i koncert u Tvornici

press

Trinaest godina od objave posljednjeg studijskog izdanja, hvaljenog albuma “Nights of Forgotten Films” te godinu i pol od posljednjeg live pojavljivanja, grupa The Strange nastupit će u četvrtak 13.12. u Tvornici Kulture, gdje će promovirati svoj novi album “Echo Chamber”.

Indie rock, Americana, garage rock, Baroque pop i alter-country samo su neki od alternativnih pop/rock žanrova koje se provlače kroz 10 pjesama koliko će ih biti uvršteno na CD “Echo Chamber”. The Strange danas čine Chris Eckman te članovi bendova The Bambi Molesters i My Buddy Moose.

Precizno zaokružen, filmski atmosferičan, s povremenim dozivanjem Leeja Hazlewooda, Scotta Walkera, Van Dyke Parksa, Burta Bacharacha i Toma Waitsa u sjećanje, dodatnu energiju novom albumu dale su i lijepe gitarske melodije, bogato razgranana brass sekcija, te topla produkcijaAntonija Gramentierija koji trenutno slovi za jednog od najcjenjenijih producenata i gitarista talijanske mlađe generacije.

“Echo Chamber” je snimao i miksao Phill Brown, koji je u preko 30 godina karijere radio s imenima kao što su Talk Talk, Dido, Robert Plant, Roxy Music, Bob Marley…


Komentari