SUDJELUJTE U PRAIZVEDBI EMOTIVNE PREDSTAVE ‘GLAZBENA KUTIJA’: ‘Kako oprostiti nekome tko ne želi tvoj oproštaj?’

FOTO: Facebook

Tema obiteljskog nasilja.

Praizvedba “Glazbene kutije” – “Kako oprostiti nekome tko ne želi tvoj oproštaj?”

“Glazbena kutija” autorsko je djelo mladog autora Tomislava M. Čeleketića, dramaturga i pedagoga, koje je svoju praizvedbu imalo 10. rujna 2016. te popratnu pretpremijeru 17.rujna 2016. u prostorijama kazališta “Mali West End” u Zagrebu na adresi Avenija Dubrovnik 15.

Za mladi ansambl, ovo je žanrovski iskorak iz mjuzikla u psihološku dramu, koja ciljano skreće pažnju na nedovoljno spominjanu temu obiteljskog nasilja. Sama predstava prati život zlostavljanog mladića koji svojim odlaskom od kuće ostvaruje karijeru i pronalazi ljubav. Međutim, povratkom kući njegov novi svijet biva poljuljan, a jedini način da ga spasi je da se sukobi sa prošlošću. “Glazbenu kutiju” nesvakidašnjom čini njen neuobičajeni koncept postavljanja scene i gledališta. Naime, gledaoci sjede na samoj sceni te su time emotivno i mentalno aktivni sudionici drame.

“Mali West End” time vraća kazalište korijenima i koristi katarzu kao edukativnu metodu, a naročito kao emotivno pročišćenje.

Premijera “Glazbene kutije” biti će održana 24. rujna u kazalištu “Mali West End” u Zagrebu na adresi Avenija Dubrovnik 15 u 20 sati uz cijenu ulaznice od 35 kn. Pratite ih na njihovoj Facebook stranici


Komentari