Studio Smijeha zna tko je uvijek kriv za sve, kako funkcionira ženski mozak i muško-ženski odnosi

Studio smijeha / Facebook

Dežurni krivac, Ladies night i Sextra Large su samo dio genijalnog ovotjednog programa.

Ponedjeljkom se sada već tradicionalno održavaju putopisi Ponedjeljkom putujem, a ovog puta (25.11) su na redu sve tajne i zanimljivosti Albanije.

Dežurni krivac Studija Smijeha, Goran Vinčić će u svom one man showu Dežuran krivac u subotu (30.11) objasniti zašto on uvijek ispašta za tuđe grijehe i zašto svi uvijek u njega upiru prstom, a on ni kriv ni dužan, ali uvijek dežuran. Nakon toga u 23:00 h svi mogu besplatno gledati amatere komičare ili se i sami prijaviti i nastupiti na Late Night open mic stand up.

Studio Smijeha

U srijedu možete slušati fore o muško-ženskim odnosima i seksu, a u četvrtak o muško- ženskim odnosima iz perspektiva žena. Sextra Large je show koji je uvijek rasprodan, održava se u srijedu (27.11) i na njemu nastupaju Vlatka Mifka, Marina Orsag, Tin Sedlar, Tihomir Paravina i Marko Dejanović.

Ladies night je show kojeg imate priliku vidjeti u četvrtak (28.11) i idealan je za sve muškarce koji se žele educirati kroz smijeh i žene koje se žele smijati. Forama o ženskim temama nasmijavat će vas Vlatka Mifka, Marina Orsag, Dragitza Raštegorac Grubišić i slovenka Eva Virc. 

U petak (29.11) ne smijete propustiti one man show Marka Dejanovića- Prosti faktori. Show u kojem sve rastavlja na proste faktore i u kojem tabu ne postoji.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili https://www.facebook.com/StudioSmijeha/.

Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.


Komentari