‘Streetforma’ afterparty u Metropolisu: Saznajte zašto će ovo biti jedna od najoriginalnijih večeri klupske scene

Press

Streetforma je projekt kojem je cilj osvijestiti postojanje hip hop kazališne forme u Hrvatskoj.

U subotu, 13. svibnja u 22:30 sati, Metropolis klub pretvorit će se u kostimirani plesni party, ujedno after party Streetforme i rođendansku proslavu Vesne G Funk. S kombinacijom domaćih i internacionalnih DJ virtuoza i ne tako često „viđenih“ glazbenih žanrova u Hrvatskoj, ovo će biti zasigurno jedna od najoriginalnijih i najposebnijih večeri zagrebačke klupske scene. Party će biti posjećen i od strane Amerikanaca, Slovenaca, Engleza i drugih stranih posjetitelja, ljubitelja dobre glazbe, plesa i vrhunske zabave. Očekuju vas i brojna iznenađenja tijekom večeri koja ćete saznati na licu mjesta…

Streetforma je projekt kojem je cilj osvijestiti postojanje hip hop kazališne forme u Hrvatskoj. Od ove godine Streetforma surađuje s Američkim Veleposlanstvom u Zagrebu na projektu Next Level. Next Level je program State Department-a, Američkog veleposlanstva u Zagrebu i Sveučilišta North Carolina u Chapel Hillsu ostvaren u suradnji s Plesnim centrom Tala. Projekt podržava Platforma HR.

Press
Press

DJ Yesh osnivač je legendarne klupske večeri JabbaTon te pokretač Chew the Fat! Croatia. 2012. osniva i vlastitu etiketu na kojoj izlaze umjetnici poput P Money-a, Footsie Newham-a i Killa P-a, ali i regionalni producenti BILLAIN, Dr. Strapazoot i Filip Motovunski. Nastupao na festivalima: Exit, Outlook, Ultra, Hideout, Terraneo, Fresh Island. Ima emisiju Contrast Radio na Radiju 101.

Fred Realness je Londonski DJ, specijaliziran za funk, house, disco i hip hop 70-tih. Bio je rezident DJ na plesnoj večeri „Free Your Soul“ na svjetski poznatoj Madam Jo Jo u Sohou, centru Londona. Jako je strastven u poticanju ljudi na ples, puštanju još neobjavljenih pjesama, kao i klupskih klasika. Uz Dj Billy Biznizz, Fred stoji iza pokreta “We Got The Funk”, londonske jedine party plesne radionice 70-tih održavane u The South Bank, srcu centralnog Londona.

DJ HrwoE iza sebe broji nekoliko projekata vezanih uz organizaciju klupskih večeri u Zagrebu – Headmovin, Feelgood Con-nection, Concorde Club, Confidential. Pokretač je programa “Roller Boogie” koji promovira boogie, disco i house zvukove, te organizator Roller Boogie – “Vinyl, Fashion & Food Fair”. Publiku osvaja specifičnim stilom koji je morfična fuzija gotovo svih house podžanrova (jackin, chicago, detroit, deep…), boogie, disco i funk.

Vesna G Funk voditeljica je streetstyle plesne škole Funkadelik i organizatorica festivala Streetforma koji već petu godinu za redom okuplja internacionalne i domaće plesače u Zagrebu. S plesnim iskustvom od 15 godina, od čega se od 2003.-2011. plesno se educirala u Londonu, Vesna je zasigurno jedna od najvećih promotora street dance kulture u Hrvatskoj, a i šire.

Ulaz na party je slobodan!


Komentari