STIŽE NAM MALO DRUGAČIJI ADVENT: Bajka će zavladati i Novim Zagrebom

 

 ŠTO: Advent u Novom Zagrebu

 KADA: 1.-31. prosinca

 GDJE: Muzej suvremene umjetnosti

 

Pobjeći na drugu obalu Save, blizu jezera Bundek, i ispričati svoju adventsku priču na platou Muzeja suvremene umjetnosti, bio je izazov koji organizatori Novog Adventa nisu željeli propustiti. Uvjereni da mogu ponuditi jednako kvalitetno sadržaj, baš poput svih adventskih događanja u Zagrebu, pripremili su program koji će svakim danom nuditi nešto novo, nešto drugačije i nešto adventsko.

Postoji li bolja pozivnica, ne samo za novozagrebačke kvartove nego i sve željne jedinstvene zabave. I Novi Zagreb doživjet će svoju adventsku priču, stoga će od 1. do 31. prosinca plato ispred Muzeja suvremene umjetnosti predstaviti neke drugačije umjetnike, malo neuobičajene postave i nešto opuštenije kreativce.

Uz obilje dobre hrane, provjerenih gastro chefova, neodoljivih mirisa i okusa kuhanih vina, neodoljivog hladnog piva, Novi Advent živjet će punim plućima cijeli prosinac. Tako će svaki dan od 18 do 23 sata glazbena pozornica biti povjerena vrhunskim DJ-ima, poput Pilla Jacksona, DJ-a hrwoja, Vedrana Rake i Fiddly Digitsa.

Svaki petak na veliku glazbenu pozornicu penjat će se poznati i manje poznati glazbeni sastavi, a samo s jednim ciljem: napraviti atmosferu najboljih noćnih provoda, zarobljenih u urbanim ritmovima. Priliku će dobiti i poneki kvartovski bendovi, da se baš na Novom Adventu upuste u novu glazbenu avanturu.

Novi Advent dat će priliku i mladim hrvatskim dizajnerima, kreativcima s pokrićem da pokažu koliko su uistinu dobri i zašto je važno da kupujemo hrvatsko. Posjetitelji neće morati tražiti svoje savršeno božićno drvce, jer će i to biti u ponudi ove novozagrebačke manifestacije. Na svoje će doći i najmlađi u posebno osmišljenim kornerima Leda i Milke, koji će sigurno pripremiti nešto drugačije, zabavnije, nešto slatko i neodoljivo.

Ne propustite biti dio priče koja se odmaknula od centra grada i odlučila i građanima Novog Zagreba pokazati čari adventa. Muzej suvremene umjetnosti od 1. prosinca imat će jedinstvenu „izložbu‟, a ovo je odlična prilika da doživite novu, adventsku stranu umjetnosti.

Komentari