Stisnite malu i slatku pauzu usred tjedna: Posjetite Mali piknik

Vilim Redža

Drugačija ljetna piknik-priča u centru grada: događanje u Zagrebu koje se ne propušta

Ukoliko niste na plaži s jednom nogom u moru, sutra ponovno možete predahnuti na dekicama s pogledom na grad i osvježiti se okusima s ljetnog menija Malog placa.

Mala piknik-oaza u centru grada spremno dočekuje sve one koji kolovoz provode na vrućem zagrebačkom asfaltu, a iz ponude Malog piknika i ovoga se puta izdvajaju bosonogo ležanje na travi, okusi kozjeg sira i kupina, opušteni razgovori uz svijeće te pokoja mrlja od crnog vina. Romantično uređenje i starogradski ambijent šarmantna su kombinacija koja će vas oduševiti jednako kao i jednostavne, lokalne delicije sa stolova domaćih OPG-ova. Stoga, stisnite malu i slatku pauzu usred radnog tjedna, posjetite Mali piknik, izaberite i složite gastro-zalogaje po svom guštu i uživajte u opuštenoj i intimnoj atmosferi najljepšeg piknika u gradu.

asdfaf

Ulaz na Mali piknik je slobodan, a mjesto na pikniku nije potrebno rezervirati. Posjetitelji mogu posuditi neku od već rasprostrtih dekica na lokaciji ili pak ponijeti svoju. Posjetitelji također mogu degustirati i izabrati neke od domaćih proizvoda s pratećeg Malog placa ili, ukoliko žele, sami donijeti hranu i piće. Na Malom pikniku nema unaprijed pripremljenih piknik-košara sa sendvičima i komercijalnim proizvodima s polica supermarketa  – fokus je upravo na istraživanju i kušanju autohtonih i prirodno uzgojenih hrvatskih proizvoda, kao i na osobnijem pristupu pikniku.

Mali piknik održava se na Gornjem gradu (Vranicanijeva poljana) tijekom kolovoza, svakog četvrtka u popodnevno-večernjim satima (18 – 23 h). U slučaju lošeg vremena, Mali piknik se otkazuje. Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Vidimo se sutra!

malipiknik2

Vilim Redža

malipiknik1

malipiknik 6

mali piknik 7

mali piknik 5

Komentari