SRIJEDA KAO STVORENA ZA PLES: U Vintageu vas čeka odlična zabava ispunjena plesnim ritmovima

FOTO: Roberto Pavić

Ovotjedni Good Vibrations u Vintage Industrial Baru bit će obilježen plesnim ritmovima, a zasvirat će Kozmodrum, Beat Busters i Univerzitas.

Večer će upotpuniti DJ Kneža koji priprema slušaonicu Daft Punk vs The Chemical Brothers.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu, dok će na dan koncerta koštati 35 kuna.

Kozmodrum, novi projekt poznatih imena nezavisne scene, svira vlastiti stil klupske plesne glazbe od milja nazvan Organic Dance Music. Članovi se koriste strukturama preuzetim iz elektronskih stilova kao što su techno, house, jungle i dubstep uz forme originalno iz jazz i fusion glazbe za stvaranje novih skladbi. U nastupu uživo, korištenjem tradicionalnih instrumenata (gitara, bas, klavijature) stvaraju elektro zvuk, čime svaki nastup čine posebnim. Ovi momci također imaju još uvijek svježi album „Na tragu satelita“ koji će promovirati i na ovom nastupu.

Beat Busters su misteriozna ekipa u bijelim forenzičkim odijelima čija je misija vaditi zvukove i ritmove iz naše okoline. Već godinama haraju zagrebačkim binama kao i na raznim festivalima i eventima diljem Hrvatske, a njihov sulud pristup i scenski prizor senzora na njihovim odijelima, svakako će biti točka na „i“ sjajnog koncertnog dijela programa.

Univerzitas je zagrebački bend koji za sebe kaže da svira modernu glazbu. Točan je žanr je teško odrediti i njima i svima koji su ih gledali uživo, no najbitnije je da je kunst-musik show zagarantiran. Do sada su nastupili u mnogim zagrebačkim klubovima, ali ne i u Vintageu, dok mnogi posebno pamte njihov nastup na ovogodišnjem Tabor Film Festivalu koji još uvijek prepričavaju posjetitelji i brojna podrška benda koja ih prati u stopu.

Komentari