SRCE na Pločniku: Ne propustite potpuno drugačije Valentinovo

Facebook

ŠTO: SRCE na Pločniku

KAD: 14. veljače od 21 sat

GDJE: Pločnik

Ovog Valentinova oduprite se opresivnoj šlapi najstresnijeg izmišljenog blagdana. House Of Flamingo poziva vas na S.R.C.E. – podjednako sladunjavu „proslavu“ dana ljubavi i zaljubljenih kao i onih koji uz smijeh žele zaboraviti na zadnju veliku pogrešku u svom životu.


Posebno za ovu priliku HoF tranđeli simboličnog naziva S.R.C.E. – Spazam Orgazam, Roxanne, Colinda Evangelista i Entity solo nastupe zamijenit će nikad izvedenim duetima inspiriranima klasičnim i suvremenim ljubavnim pričama. Sve prisutne prostrijelit će uspješnicama pop kulture i brodvejskih pozornica poput Kupidove strijele: u čušpajzu ljubavi, mržnje, scissoringa, slatkih odvratnoća, tinejdžerske zaluđenosti i romantičnih tragedija. Kao pojačanje ove ljubavne fantazije pridružit će im se i baby tranđeo Lana Galore.

Upad na S.R.C.E. je besplatan, njihov poklon vama zbog opetovane podrške i ljubavi koju dobivaju već gotovo četiri godine. Uputite se stoga 14.2. na naš set romantične komedije i to baš one za koju se kunete da je niste pogledali i čiju glavnu glazbenu temu još uvijek pjevušite pod tušem.

Uz ljubavne napitke koje spremaju, Valentinovo u Pločniku dokazat će vam da nije važno jeste li s kim, već s kim ste i gdje. Neka to bude na udarima smijeha, glamura i sirovih strasti pod svjetlima reflektora u Pločniku.

 

Komentari