Sport nije njezina jedina strast: Mlada spisateljica Jelena Kastaneti predstavlja svoj prvi roman

Njezino ime je Jelena Kastaneti, višestruka je hrvatska prvakinja u hrvanju i viceprvakinja svijeta, aktualna prvakinja Hrvatske u powerliftingu te književnica.

Rođena je u Virovitici 29. listopada 1990. Do studija živjela je u Slatini. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2017. godine. Osim što od 11. godine aktivno piše, cijeli se život bavila i različitim športovima. Aktivno se bavila hrvanjem, taekwondoom, powerliftingom, bilijarom i plesom. Postala je državna prvakinja u hrvanju u kategoriji do 59 kg 2011. te ponovno 2015. i 2016. godine. Jelena Kastaneti osvojila je mnogo turnira, ima više od 15 medalja sa službenih državnih prvenstava, nekoliko međunarodnih medalja, te srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u hrvanju u pijesku u Fažani 2016. Iste godine postala je i državna prvakinja u powerliftingu u kategoriji do 57 kg (mrtvo dizanje 140 kg – hrvatski rekord, čučanj 110 kg, bench pressu 55 kg. Trenerica je u hrvačkom klubu “Metalac”, suradnica na predmetu “Hrvanje” na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

No, osim sportskih uspjeha, Jelenina druga strast je – pisanje. Godine 2010. objavila je zbirku pjesama Bez povratka te napisala velik broj kratkih priča i roman (Moj) Dnevniče koji će danas predstaviti javnosti.

S velikom vas radošću pozivam da budete dio meni važnog trenutka u kojem ću javnosti predstaviti svoj prvi roman.

Promocija se održava u Johann Francku u 19:00h, 14.06., a ulaz je slobodan. Uz mene će na promociji o knjizi govoriti urednik Miroslav Mićanović i Sanja Vučković.
Knjigu (Moj) Dnevniče moći ćete kupiti po promotivnoj cijeni.

Nadam se da se vidimo u velikom broju! pozvala je Jelena sve zainteresirane.


Komentari