SKA PIONIRI: The Toastersi dolaze u Vintage

press

ŠTO: Koncert The Toastersa

KADA? 29. studeni

GDJE? Vintage Industrial Bar

Ovog utorka, 29. studenog, Vintage Industrial Bar i Dirty Old Shop svojim vjernim posjetiteljima i kupcima poklanjaju koncert legenadnih ska pionira, grupe The Toasters.

The Toasters su klasika američkog trećeg ska vala, bend koji je rock lektira s 9 studijskih albuma i više od 5.000 koncerata diljem svijeta, bend koji promiče ska ritmove već više od 30 godina. Zadnji put su bili u Zagrebu prošle godine kad su promovirali novi singl “House Of Soul”, a osobito nam je zadovoljstvo najaviti da će bend u utorak u Vintageu snimati live album!

U sklopu koncerta, Vintage Industrial Bar i Dirty Old Shop, zajedno s popularnim Club-Mate napitkom, organiziraju nagradnu igru u kojoj svatko tko tokom večeri naruči Club-Mate ili Club-Mate colu ubacuje račun sa svojim mailom u kutiju te može osvojiti 2 ulaznice za koncert Dropkick Murphysa 7.2. u Tvornici kulture, poklon paket Debeli Precjednik/Mašinko i She Loves Pablo (po vlastitom izboru, na CD-u ili LP-u), Dirty Old Shop majicu po izboru, te paket Club-Matea i Club-Mate cole.

Objava dobitnika bit će u srijedu u 13:00 sati na društvenim mrežama.


Komentari