Sjećanje na Matiju Raosa održat će se sutra u Botaničaru

Foto: Facebook/ Događaj

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca (HDNP), Coworking Croatia i European Coworking Assembly u sklopu European Freelancers Week 2018(#EFWeek) organiziraju tribute to Matija event #loveMatija u Botaničaru.

#loveMatija će se prvi puta predstaviti u Zagrebu, a svake će se godine održavati tijekom #EFWeek i gostovati u drugoj zemlji, coworking zajednici i zajednici nezavisnih profesionalaca na koju je Matija Raos utjecao, u sjećanje na ono što joj je dao i ostavio.

Gosti zagrebačkog eventa su Mike LaRosa koji za sebe kaže da je “coworkaholic” te DJ duo Vektor+Neonski kojeg čine Timotej Neonski, nezavisni motion dizajner i art direktor te Ilijan Kotarac, programer tvrtke Five.

Mike Larosa održat će govor u Matijinu čast, a Vektor+Neonski, Matijini prijatelji i suradnici pobrinut će se da u opuštenoj atmosferi zaplešemo.

Mikea je ljubav prema coworkingu ne samo odvela u više od 500 coworking prostora iz više od 35 zemalja diljem svijeta nego i spojila s Matijom te postala njihovom čvrstom poveznicom. Mike je izdavač i partner AgoraRDM tvrtke za razvoj nekretnina i management konzulting. U slobodno vrijeme producira Miles to Go and Boarding Area podcast.

Komentari