SJAJ DRAGOG KAMENJA U ZAGREBU: Nakit, kristali i fosili u Domu sportova

tr.walls321.com

Ovaj vikend rezervirajte za 18. MINERAL EXPO, sajam dragog i poludragog kamenja.

U subotu i nedjelju od 10 do 20 sati možete u Domu sportova vidjeti pravu lepezu sjajnih kamenčića i minerala. Na ovoj izložbi sudelovat će mnogi izlagači iz zemlje i inozemstva, dolaze tako Slovenci, Mađari, Česi. Ovaj događaj neće propustiti ni izlagači iz Njemače i Poljske, a dolaze nam i gosti iz daleke Indije.

Mineral Expo imat će edukativni, ali i prodajni karakter, što znači da ćete vi i vaši najmlađi moći mnogo toga naučiti, a možda se i okitite kojim komadom nakita. Spreman je velik izbor neobrađenih minerala i fosila iz cijelog svijeta, tu je i nakit te ukrasni i upotrebni predmeti izrađeni od dragog i poludragog kamenja. Cijene će na ovom sajmu biti promotivne, a to će se najviše osjetit na repromaterijalima za izradu nakita. Najviše će se, dakako u Domu Sportova naći nakita, za one zahtjevnije tu je i onaj ručno rađen s jadranskim koraljem, a moći ćete i naručiti izradu nakita.

Osim nakita i fosila biti će tu i meteorita, ali i zubiju dinosaura, a moći ćete proučiti i liječenje kristalima. Eksponati su došli sa svih strana svijeta a što se još nudi na ovom međunarodnom sajmu pogledajte ovdje.  Cijena ulaznice je 20 kuna. Za djecu do 14 godina, i grupe učenika ulaz je besplatan.


Komentari