SCENA RIBNJAK: Rapored događanja za vikend

press

ŠTO? Vikend program

KADA? 11. i 12. veljače

GDJE? Scena Ribnjak

Subota, 11. 02 u 11 sati, Teatar Poco Loco, “Ljubiti, samo ljubiti”, Scena Ribica:

Predstava Ljubiti, samo ljubiti namijenjena je djeci od 4 do 10 godina, a nastala je kao koprodukcija Teatra Poco Loco i Centra mladih Ribnjak.

Bio jednom jedan mali, smeđi, slinavi stvor. Jako drag, ali i strašno spor. Na leđima on nosi kao ruksak svoju kuću i od nje se nikada nije maknuo ni makac. Sigurno se pitate kako je to moguće?!
Puža igra Bruno Kontrec, Ružicu Maja Katić, prema motivima iz priča Zvonimira Baloga, a sve pod budnim okom redateljice Renate Carole Gatice.

Cijena ulaznice iznosi 25 kuna.

Nedjelja, 12. 02. u 10:30 i 11:30, Teatar Poco Loco ,Ciklus “Priča mi se priča” – teatralizirano pripovijedanje bajki Djed i najveća repa u svemiru, Scena Ribica:

“Priča mi se priča” jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja.

Cijena ulaznica je 15 kuna.

Nedjelja, 12. 02. u 20 sati, David Mamet, “Oleanna”, Scena Ribnjak:

Predstava Oleanna nastala je u suradnji Putujućeg kazališta – PUK-a i Scene Ribnjak, kao autorski projekt Darka Stazića i Sare Stanić koji zajednički potpisuju prijevod teksta, režiju, dramaturgiju, scenografiju i kostimografiju.

U svijetu u kojem živimo bavimo se krupnim rezovima, oštrim potezima i velikim blokovima uspjeha i/ili neuspjeha, a genijalni Mamet vraća i upozorava: Vrag je u detalju! Taj detalj čini razliku u pitanju: što je naklonost, a što je seksualno uznemiravanje? Što je samoobrana i kada ona prelazi u agresiju? Napeto, brzo, intimno i javno istovremeno, a sve svedeno na mikrokozmos profesora i studentice u jednoj učionici.

Cijena ulaznica je 70 kuna, a za studente, đake, nezaposlene i umirovljenike 35 kuna.


Komentari