RUJANFEST NA VRATIMA: Donosimo detaljan raspored koncerata i događanja (sve na jednom mjestu)

Facebook

Festival koji svake godine privlači sve više publike počinje u petak.

Rujanfest će okupiti brojne poznate izvođače, a od ove godine nastupi će trajati od petka do nedjelje i to dva tjedna zaredom. SEVERINA i JOLE će “probiti led” na pozornici, a koncerti počinju u 21:30.

Pored njih dvoje, ovaj vikend ćete imati priliku zaplesati uz  IVANA ZAKA, CRVENU JABUKU, TOMISLAVA BRALIĆA I KLAPU INTRADE te tamburaše BEGINE. U šarolikoj ponudi svatko će pronaći nešto za sebe.

Uz poznata imena naše estrade uživati možete i u zvucima tamburice u kući Slavonije i Baranje. Tu je i već svima dobro znana Bosanska kuća, a pridružile su se i Rock i tehno kuća za one koji vole nešto drugačiju vrstu glazbe.

Najnovija ponuda će vas oduševiti, a to je  kuća u kojoj možete probati više od 30 vrsta piva. Po prvi puta predstavljaju koncept zabave – HUMAN JUKEBOX. Na svakom stolu očekuje vas papir na kojem imate 70 pjesama , na njemu dobijete i papir sa brojem telefona pjevača koji se nalazi na pozornici ispred Vas. Pošaljete mu broj pjeme na njegov mobitel i pjesma kreće. Za one najmlađe bit će otvoren zabavni park.

Kako vremenske prilike ne bi uništile dobru zabavu, ove godine postavlja se najveći šator ikada smontiran u Hrvatskoj koji može primiti do 10 000 ljudi. Cijene ulaznica su po 30 i 40 kuna. Uz vjenčanja u Las Vegas stilu, odličnu ponudu jela i pića, ove godine možete popiti kavu iz najveće džezve iz Guinnesove knjige rekorda.

Besplatan prijevoz autobusima i  parking te ulaz do 19 h, dobra glazba i hrana odlični su razlozi za odlazak na Rujanfest.

RASPORED KONCERATA

Otvorenje Rujanfesta je u petak 11. rujna uz Severinu i popularnog Joleta. Prvo nastupa Severina, a nakon nje Jole. U subotu 12.9., drugog dana Rujanfesta, nastupa grupa Ivan Zak, a nakon njega Crvena jabuka. Nedjelja 13. 9. rezervirana je za klapu Intrade, a nakon njih nastupaju Begini. U petak 18. rujna nastupaju Jelena Rozga i Saša Matić.
U subotu 19. rujna nastupa grupa Magazin, a nakon njih Dražen Zečić. Zadnjeg dana Rujanfesta 20. rujna nastupit će Marko Perković Thomspon. Koncert počinje u 21h.


Komentari