ROCK FESTIVAL U ZAGORJU: Potvrđena prva imena za ovogodišnji Hoomstock

Sredina je kolovoza vrijeme za Hoomstock u Humu na Sutli.

Tako će se i ove godine, točnije, 18. i 19. kolovoza, na sportskom igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića održati 12. po redu izdanje festivala.

Nastao je davne 2006. kada su mladi odlučili pokrenuti svoju sredinu pa su organizirali prvi rock festival u kinodvorani. Malo po malo, festival se razvijao te je danas renomirani dvodnevni događaj s više od 3000 posjetitelja. Humanitarnog je karaktera jer se zarada prosljeđuje potrebitima iz humskog kraja.

Prva potvrđena imena su Elemental & Repetitor

Elemental je prvo potvrđeno ime novog izdanja. Riječ je o zagrebačkom punoljetnom hip-hop kolektivu koji svakim novim albumom testira svoje granice pa je tako prošlogodišnji dvostruki album Tijelo na svim godišnjim listama završio na samom vrhu. Osim izvođenja novih pjesama, bend će nas podsjetiti na mnogobrojne ranije hitove.

Repetitor će se također pridružiti na pozornici. Jedna je od najvećih rock atrakcija ovih prostora, a i šire. Sviraju svugdje – od Zapadne Europe do Dalekog istoka, pa će tako užariti atmosferu i u Humu na Sutli. Posljednji album Gde ćeš dobio je same pohvale publike i struke, a tijekom promocije albuma bend je odradio mnoge nezaboravne gigove.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Ulaznice su krenule u prodaju. Mogu se nabaviti po cijeni od 40 kuna do 20. veljače u sustavu Entrio. Kako se bude bližio datum festivala, tako će se mijenjati i cijena pa će do 1. travnja iznositi 50 kuna, do 1. lipnja 60, do početka festivala 70, a na dan festivala 80 kuna.[/box]


Komentari