Rezervirajte večer za kino Metropolis

FOTO: Facebook

Kino Metroplis večeras od 19 sati prikazuje dva filma.

Prvi film je hrvatska humoristična drama “Comic Sans” u kojoj glume Janko Popović Volarić, Nataša Janjić, Zlatko Burić, Miloš Timotijević, Miha Rodman, Damir Poljičak, Alma Prica.
Radnja filma vrti se oko uspješnog grafičkog dizajnera Alana (glumi ga Janko Popović Volarić) koji otputuje na Vis nakon neuspjele pomirbe s bivšom djevojkom. Alan će na visu preispitati svoje životne prioritete i odnose nakon što sretne svoju još jednu bivšu djevojku i njezinog novog zaručnika. Projekccija filma počinje u 19 sati.

Druga projekcija je češka komedija “Baka na ledu” u kojoj glavna junakinja Hana živi sama u velikoj vili gdje je na tjednoj bazi posjećuju njezina dva posvađana sina s obiteljima. Iako zajedničke večere obilježavaju zanovjetanja i svađe između njezine djece, to je obiteljska tradicija koju se nitko ne usuđuje promijeniti. Zato Hana i dalje živi sama te nesebično brine o svojoj obitelji sve dok jednog dana, dok šeta s unukom Ivanekom, ne spasi Bronu, ljubaznog plivača u ledenoj vodi, i njegovu kokoš, od utapanja.
Projekcija filma je u 21 sat.

Cijena ulaznica je između 15 i 25 kuna.


Komentari